Merhaba arkadaşlar, iphone 14 pro max'de oluşan kronik olmasına rağmen hiç bir şekilde dönüş yapmayan apple için çektim. Lütfen videoyu sonuna kadar izleyip diğer mağdur olan arkadaşlarıda bilgilendirmek için beğenebilirsiniz. Selamlar, 20 gün önce aldığım 14 pro max de şöyle bir şey oldu benek benek hatalar oluştu. Kasanın kenarlarında (köşelerinde değil) beyaz benek benek boya atmaları oluştu. Apple troy mağazasına gittiğimde bana kılıftan olmuş dedi diğeri bilmiyorum dedi henüz belli değil dedi vs vs. Kardeşim şaka mı yapıyosunuz? Bu bi kronik sorun kaç kişi aynı sorundan internette şikayette bulunmuş. Bildiğin kronik bir problem çizik değil düşme yok durduk yere boyası atmış. Bu problemi yaşayan arkadaşlara bir önerim var direk gidin tüketici hakem heyetine şikayette bulunun... |
14 Pro Max Kasada Benek Benek Beyaz Leke Sorunu!
-
-
Geçmiş olsun troy gibi appledan bayilik alan firmalar belki sallayabilirler ancak direk apple sitesinden bir başvuru yaprsan veya mail atarsan çözüm bulunur gibi çünkü kronik bir soyulma gibi duruyor
-
Sikayette bulundunmu?
Ayni sorun bendede var.
Siyah model
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz YD değilse servisten red aldıktan sonra internetteki şikayet örnekleri (yerli-yabancı) ile THH’ye verin.
Seve seve yeni telefon vermek zorunda kalıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ön sipariş ile aldığım pro max'i videodan sonra bakim dedim benks'in kevlar kılıfını ve aliexpress 1:1 apple slikon kılıflarıyla kullandım bi sorun yok benim cihazda sonradan üretim bandı değişmişmidir pek sanmam bana kılıfın içindeki kılcal tozlar yapmış gibi geldi özellikle lastikimsi şeffaf kılıfsa yan taraflar çok esnek olduğundan ne var yok içeri alıyo apple kolay kolay kabul etmez bunu anca thh
ayrıca apple türkiye son yıllarda servis kısmınıda çok değiştirdi eskiden 1 cihaz değiştirme hakkı var gibi bişeydi cihazı 1,5 yıl sonra servise ver değişim garanti gibi bişiydi ama artık değiştirmemek için cidden sorunlu cihazları bile bişi yok diyip gönderir oldu ya da aynı cihazı onarır oldu
umarım sorunu çözersin geçmiş olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X