Şimdi Ara

Mat siyah kullanan arkadaşlar kılcal çizik oluşuyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta olduğu gibi Mat siyah kullanan arkadaşlar kılcal çizik oluşuyor mu ya da çizilmeye meyilli mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herhalde

• Tabiikide

• Cizilme testleri cok fena hocam ben de mat siyah dusunuyorum ama bakalim

• Çizilme testleri jet black icin degil mi ? Mat çiziliyor mu ?

• 7 mat siyah kullanıyorum. Cihazı koruması için celluarline marka bir de şeffaf kılıf aldım. Cihazı 16 eylül'den bu yana kullanıyorum kılıfsız tam 1 hafta boyunca yanlızca ön camda kırılmaz cam ile birlikte kullandım. Dikkatli kullanılırsa çizilme olacağını düşünmüyorum ancak düşürme ya da sert bir kullanım olursa alüminyum yüzeyin üzerindeki siyah kaplamanın kolayca çıkacağını söyleyebilirim. Bu yüzden cihazı alan ya da almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem mat siyah çok iyi bir seçim ancak kılıfsızsız kullanmayı düşünmeyin olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Cizilme testleri cok fena hocam ben de mat siyah dusunuyorum ama bakalim

Aynen hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreglry

7 mat siyah kullanıyorum. Cihazı koruması için celluarline marka bir de şeffaf kılıf aldım. Cihazı 16 eylül'den bu yana kullanıyorum kılıfsız tam 1 hafta boyunca yanlızca ön camda kırılmaz cam ile birlikte kullandım. Dikkatli kullanılırsa çizilme olacağını düşünmüyorum ancak düşürme ya da sert bir kullanım olursa alüminyum yüzeyin üzerindeki siyah kaplamanın kolayca çıkacağını söyleyebilirim. Bu yüzden cihazı alan ya da almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem mat siyah çok iyi bir seçim ancak kılıfsızsız kullanmayı düşünmeyin olacaktır.

Hocam elden kayma hissi var mı bende silver var ve çok kayıyor boyadan dolayı silver ile mat arasında tutuş farkı var mı

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Şöyle açıklayayım. Bir önceki cihazım olan 6s'ten çok daha az kayganlık hissi uyandırdı bende. Sanırım bu da 7'nin diğer modellere göre daha iyi bir kaplamaya ya da işleme tabii tutulmasından. Ancak benim cihazım mat siyah ve şu an için gri rengini deneme fırsatım olmadı. Ama tutuş farkı olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreglry -- 25 Eylül 2016; 18:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreglry

Şöyle açıklayayım. Bir önceki cihazım olan 6s'ten çok daha az kayganlık hissi uyandırdı bende. Sanırım bu da 7'nin diğer modellere göre daha iyi bir kaplamaya ya da işleme tabii tutulmasından. Ancak benim cihazım mat siyah ve şu an için gri rengini deneme fırsatım olmadı. Ama tutuş farkı olacağını sanmıyorum.

Teşekkür ederim hocam.

• Kullanan arkadaşlar kılcal da olsa çizilme durumu var mı
  • en iyisi 5 tl'lik şefaf kılıf
  • Hocam ben 27 Eylülde Mat siyah Plus aldım. Aldığım günden beridir her yeri kaplayan ekran koruyucu ve ince silikon kılıfla kullanıyorum. Renk gerçekten çok hoş ayrıca jetblack almadığıma da pişman değilim. Fakat nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde sol alt kısımda küçücük bir nokta halinde çizik oluşmuş. Zannediyorum ki kılıftan çünkü tam yapışmıyor kullandığım kılıf bugün tam yapışan, zar diye nitelenen kılıftan sipariş verdim ayrıca Apple ın kılıfları satışa sunmasını bekliyorum. Yeni cihazımda nokta kadar çizik gördüğümde kafayı yiyecektim bayağı bir takıntılıyım bu konuda. Ama yapacak bir şey yok maalesef. Aman dikkatli olun cihaz çizilebiliyor yani kolayca

• MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nokta şeklinde bAhsettiğiniz boya atması gibimi ?çünkü 6s lerde kronik bir sorun bu hatta bikaç tane konu ,görselde var bu bölümde mobilden bulamadım şimdi konuyu bakabilirseniz aynı sorunmu diye kontrol edebilirmisiniz sizinkiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Kullanan arkadaşlar kılcal da olsa çizilme durumu var mı

Ben gelen cevaplara göre ne yapacağını merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik

Hocam ben 27 Eylülde Mat siyah Plus aldım. Aldığım günden beridir her yeri kaplayan ekran koruyucu ve ince silikon kılıfla kullanıyorum. Renk gerçekten çok hoş ayrıca jetblack almadığıma da pişman değilim. Fakat nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde sol alt kısımda küçücük bir nokta halinde çizik oluşmuş. Zannediyorum ki kılıftan çünkü tam yapışmıyor kullandığım kılıf bugün tam yapışan, zar diye nitelenen kılıftan sipariş verdim ayrıca Apple ın kılıfları satışa sunmasını bekliyorum. Yeni cihazımda nokta kadar çizik gördüğümde kafayı yiyecektim bayağı bir takıntılıyım bu konuda. Ama yapacak bir şey yok maalesef. Aman dikkatli olun cihaz çizilebiliyor yani kolayca

Silver ile mat siyah arasında kaldım hocam. Hangisini tavsiye edersin. Ayrıca 6s soyulma konusunun biri bana ait ben açtım. Sebeb ise kılıf içine giren küçük toz zerreleri zamanla çoğalıp taş parçası gibi oluyor ve çizilmesine sebeb oluyor.

• Çoğu arkadaş mat siyah ile jetblacki karıştırıyor öncelikle ona bir açıklık getirelim jetblack dediğimiz ayna gibi siyah parlak siyah ve 128 gb'dan aşağısı yok. Mat siyah dediğimiz olayda bu sene çıktı uzay grisi dediğimiz modelin arkasıda siyah olan modeli (bence bu çok hoş olmuş, çizgilerde belli değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Çoğu arkadaş mat siyah ile jetblacki karıştırıyor öncelikle ona bir açıklık getirelim jetblack dediğimiz ayna gibi siyah parlak siyah ve 128 gb'dan aşağısı yok. Mat siyah dediğimiz olayda bu sene çıktı uzay grisi dediğimiz modelin arkasıda siyah olan modeli (bence bu çok hoş olmuş, çizgilerde belli değil)

Aynen hocam
    Mat siyah düşünüyorum ama çabuk çizilir diye de korkuyorum. Tabiri caizse çizik konusunda tam bir cinslik var bende. Telefon 10 bin de olsa gözümden düşüyor silver mi olsa diye düşünüyorum ama bilemedim. Sen olsan hangisini alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Kullanan arkadaşlar kılcal da olsa çizilme durumu var mı

Ben gelen cevaplara göre ne yapacağını merak ettim.

Tam bir sonuç çıkmadı henüz hocam. Biri dese ki korkma mat siyah al kolay kolay çizilmez dese alacağım ama henüz kullanan az olduğu için net bir düşünce çıkmadı.

• Bende de mat var. Kılıfla kullanıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.