Merhaba arkadaşlar 360000 Tl ye kadar araç almayı düşünüyüorum. Bu paraya şu an fiat Linea 1.4 fire active ve renault symbol in göreceli olarak temizlerini 2009-2014 model civarlarını bulabiliyoruz. Sizce bu araçlar alınır mı? veya daha eski modellerden neler alınır? Örneğin citroen C4 hoşuma gitmişti ancak elektrik aksamı sorun yaratıyor diye önermediler. 360000 Tl ye kadar bana vereceğiniz tavsiyeler var mı? Teşekkürler.
Test kitabı sorularının internette çözülmesi
Arkadaşlar merhaba. Instagramda ve youtube ta bildiğiniz gibi bir çok matematik test kitabının soru çözümleri farklı matematik hocaları tarafından yapılıyor. Fakat bu hocalar kitabı basan yayın evinden veya yazarlardan izin alıyorlar mı? Ben "Kaynağı belirttiği sürece belki izin almak zorunda değildir" diye düşünüyorum. Sonuçta akademik makalelerde bu şekilde işler yürüyor. Bazı kaynaklardaki sorularla ilgili video çekmek istiyorum. İzin almam gerekiyor mu bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Matematik Dersi için Grafik Tablet Önerileriniz
Arkadaşlar merhaba. Matematik konu anlatımı ve soru çözümü için yoğun kullanacağım GRAFİK TABLET araştırıyorum. Kağıda yazıyormuş gibi yazabileceğim grafik tablet önerisi verebilir misiniz? Gördüğüm kadarıyla XP pen ve Wacom çok öneriliyor? Ben sizin de önerinizi almak istedim. Açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba. İçeriği Matematik olan instagram ve youtube kanalı açmayı düşünüyorum. O bakımdan sizden bir kaç fikir almak istiyorum. İçeriği Matematik olan instagram veya youtube kanalında neler olmasını istersiniz? Konu anlatımılı içerikler mi yoksa soru çözümüne dönük içerikler mi olmasını istersiniz? Ya da ÖSYM sınavlarında çıkması mümkün olmayan olimpiyat soruları tarzı içerikler mi istersiniz?
KISACASI, içeriği matematik olan instagram veya youtube kanalından beklentiniz, olmasını istediğiniz veya olmamasını istediğiniz şeyler nedir?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Instagram da reklamlarımın red olması
|
Dosya indirme sorunu
|
|
Genleşme Kabı Sorunu
Arabamın genleşme kabında suyun azaldığını farkettim. Motor SOĞUKKEN kabın kapağını açtığımda kaptan hava çıktı ve su seviyesi fokurdayarak yükseldi. Ancak yükselen su max. seviyeye ulaşmadığı için biraz su ilave ettim. Bu sefer de motor ısınınca su seviyesi max. seviyeyi de geçti. Hararet gibi bir sorunum yok. Bu sorun nasıl çözülür?
Arkadaşlar öncelikle arabanın gidişinde bir sorun veya hararet sorunu şu anlık yok. Motor soğukken genleşme kabını kontrol ettim. Hiç su yoktu.Sonra kapağı açtığımda motor soğuk olmasına rağmen pısst diye bir sesle su orta seviyeye yükseldi.
Sonra max seviyeye kadar antifiriz koydum. 1 gün arabayla gezdim. Sonra motor soğukken kontrol ettiğimde, genleşme kabı min. Seviyedeydi. Yine kapağı açtığımda su biraz yükseldi. Motor yağında artma yok. Herhangi bir yerden su kaçağıda görmedim. Sorun ne anlamadım?
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.654 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası