YouTube Adsense Hesabına WEB Sitesi Eklemek!
Merhaba youtube hesabım var. Adsens ile ilişkili adsensde youtube için yazıyor. Şimdi bir web sitem var adsense ile reklam vereceğim fakat siteyi ekleyemiyorum.
Creality Ender 3 Pro Yalpalıyor Yardım
Arkadaşlar Squid Game deki gizli adamın maskesini alt bölümü bastıktan sonra üst bölümünü basmak için sd karta dosyayı yükledim. Fakat makine kafayı yedi fotoğraftaki beyaz bizim baskımız diyelim yani alt katman kırmızı ok ile gösterdiğim yerlerde yani köşelerde makine topal gibi yalpalıyor filamenti iten motora baktım sıkıldım gevşet tüm nafile z ekseni kayışını sıkıladım gevşettim yine nafile ne yapıcağımı bilemedim yardımcı olur musunuz?
SteelSeries Rival 3 Kablolu
Merhaba, SteelSeries Rival 3 Kablolu mouse var valorant oynuyorum. Aşşağı tuşuna k yukarı tuşuna l yi atadım fakat ateş ederken başka bir tuşa basınca k tuşunu basmıyor sorun nedir? Yazılım olarak SteelSeries GG kullanıyorum.
Creality Ender 3 Pro Hotend Sızdırması
Merhaba, İyi günler dilerim. 3 hafta önce aldığım yazıcı ile ilk başlarda güzel baskı aldım fakat nozzle tıkanmıştı yenisi ile değiştirdim ve bir daha da güzel baskı alamadım.
0,2 katman yüksekliği ile bu şekilde bastı. Bunu 0,3 yaktım ve bu şekilde biraz düzelme oldu.
Fakat sorun fotoğraftaki gibi kabartması bu şekilde hiç ummadık bir yerde kabarıyor ve baskı çöp oluyor.
ABG Markasının Pla Beyaz Filamentini kullanıyorum. Sıcaklık nozzle 210° C Bed 65° C basıyorum.
Alışkanlığı %105 yaptığımda biraz daha düzeldi.
Fakat sonradan fark ettim.
Fotoğrafta da gözüktüğü gibi üst kısmından sızıntı yapıyor.
Teflon boru yeterli uzunlukta ve yanma sıcaklığı baya yüksek sonuna kadar itili nozzle ocakta ısıtıp iğnesi ile temizledim. İçindeki barell denilen boruyu temizledim. Teflon boruyu 90 derece düz bir şekilde kestim ama ne yapsam boş sorunu çözemedim.
Var mı yapmamı istediğiniz ayarlar.
Ender 3 Pro Saatlik Elektrik Maliyeti Kaç TL?
Merhabalar, 3D Yazıcım Ender 3 Pro kaç TL Elektrik harcar hesaplamak istiyorum fakat 2022'ye ait hiçbir şekilde hesaplama yok sizlere sormak istedim.
Yeni Elektrik fiyatlandırmasına göre;
Elektrikte yüzde 10'luk bir KDV indirimine gidildi. Yeni oranla birlikte elektrik kilovat saat ücreti de değişmiş oldu. KDV indirimiyle mesken abonelerinin günlük 8 kilovatsaate kadar olan tüketim miktarları için fiyat 1 kilovat için 1 lira 26 kuruş, günlük tüketimlerin 8 kilovatsaat üstündeki kısım için ise 1 lira 89 kuruş olacak.
Bu habere göre ender 3 pro 210 derece sıcaklık 65 derece tabla sıcaklığında yani pla baskıda saatte kaç tl elektrik harcar saatlik baskının maliyetini baskı alacağım saatle çarparım o konuda sıkıntı yok.
Merhaba, Canon Eos 4000d kulalnıyorum fakat shutter sayısını bir türü öğrenemedim resim yükleyerek vs öğrenmek istemiyorum program lazım. Canon eos info, CanonCamInfo gibi bir çok prorgram indirdim fakat hiçbirisi desteklemiyor varmı bildiğiniz program.
Ucuz Games.com Paramı İade Etmiyor!
Merhabalar, Ucuz Games.com 'dan çokkk önceden a way out almıştım fakat ürünü 5-6 gün sonra attılar ve şikayet var a şikayet ettiğimde hemen ilgilendiler hesaplar büyük ihtimalle çalıntı hesaplar. Şimdi ise bugün Pes 2021 aldım açıklamada offline yazıyormuş görmedim online sanıyordum. Hesaba girdiğimde ise hesabın sahibi oyundaydı söylediğimde bana hesaba offline olarak giriş yapın oynarsınız dediler. İade etmek istiyorum dedim yenisi ile değişim yapıyoruz iade etmiyoruz dediler. 14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum dedim işte dijital ürün epin vs. ürünler iade edilmiyor dedi. Mail at dediler attım cevap gelmedi. İletişim numaraları yok arayıp konuşamıyorum. Web site üzerinden veya intagram dan konuşuyorum. Ben bu adamları nasıl şikayet edebilirim ürün 20 tl ama o 20 tl mi almak istiyorum sonuçta para veriyorum. Mersis nolarını adres bilgilerini telefon numraları lazım ki tüketici hakem heyetine şikayet edeyim faturamı atacaklarmış attıkları zaman tüketici hakem heyetine şikayet etsem alırmıyım?
Asus Gtx1060 3gb Furmark Testi
Merhaba, Asus Dual Gtx1060 3gb alacağım ikinci el. Furmark testleri böyle. Termal grizzy ile yenilemiş kart. 3 buçuk yıllık.
Sizce alınır mı.? Eğer fotoğraf gözükmüyor ise.
Değerler böyle;
Battlefield 1 de ultra ayarlarda 75-80 civarı.
Battlefield 1 de high ayarlarda 90-100 civarı.
Ekran Kartımın Chip Seti Yandı Deliricem
Merhabalar, 1-2 gün önce konu açmıştım bilgisayarım açılmıyor diye. Bios güncellemesi yapmıştım. Ram frekansları sıfırlandığı için 3000mhz olması gerekir iken 4133 yapmıştım ve pc açılmamıştı bios sıfırladım ramleri çıkardım olmadı ekran kartının güç kaynağını çıkarmıştım çalışmamıştı psu dan sanmıştım bugün bilgisayarcıya götürdüm biosu düzeltmiş pc yi açmış şifre olduğu için girememiş. Fakat ekran Kartımın Chip Seti yanmış. Kısa devre olmuş bios pilini çıkarırken kasa çalışırken üzerine düşmüştü o yüzden desem bence o yüzden değildir. Ekran kartını çıkarınca çalışıyor takınca fanlar kısa süre çalışıp kapanıyor.
Bilgisayarcı chip set yanmış dedi inanmadım aldıktan sonra kokladım ekran kartından yanık koku geliyordu.
Son 1 hafta içerisinde ise açılırken yeşil mavi yatay çizgiler ekrana geliyordu.
Tamir konusunu sorunca ise bu yapılmaz dosttum Türkiye sınırları içerisinde bunu yapacak kimse yok dedi.
Şimdi ben ne yapacağım? Ekran fiyatları uçtu kısa devreyi ben mi yaptırdım yoksa yavaş yavaş çöp mü olmaya başlıyordu benim elimde mi patladı bilemiyorum bunu satsam dicem ama chip set yanık olan bir ekran kartını kimse almaz. Ya mining yapılmış bir kart alıcam ya da 1050ti alican ikinci el. Tavsiyeleriniz nedir?
Bilgisayarım Açılmıyor!
Öncelikle merhaba, flash bellek içerisine gerekli dosyaları atıp bios güncellemesi yaptım. Ram'lerimin frekansı sıfırlanmıştı normalde 3000 mhz fakat 4133 ü görünce hemen ona abandım ve tekrar başlattım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Forumdaki eski konuları okudum bios pilini çıkardım tüm elektrik bağlantılarını çıkardım. 5-10 dk ka açma tuşuna basıp statik elektrik'i boşalttım. Tekrar taktım ve bu seferde bilgisayarın açma tuşuna bastığım zaman rgb eksoz fanı ve kasanın önündeki rgb ışık 1sn kısa süre yanıp kapanıyor ve bilgisayar açılmıyor. Power suppley in açma kapama tuşunu kapatıp anakarttın ışığının dönmesini bekledikten sonra tekrar açıyorum aynı senaryoları deniyorum tekrar aynısı oluyor. ':( Power suppley de sorun var ise değiştiricem inşallah diğer donanımlarda sıkıntı yoktur elimde başka psu yok deneyemiyorumda ne yapmam lazım.
Sistem özellikleri;
AMD Ryzen 5 2600 3.6 Ghz
Msi RX 570 8gb armor
PİONEER 240 gb ssd
Seagete 500gb hdd
Frisby 650W 80+ Power suppley
Asus prime b450m-k am4
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.154 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı