Sırtta Karıncalanma Lütfen Yardımcı Olun
Merhabalar arkadaşlar dun bench press yaparken 3. set bitiminde sırtın sol tarafından sol omzun oraya kadar bir hissiyat oluştu ve dokununca karıncalanma elektiriklenme gibi bir hissiyat oluştu bunu yaşayan var mı 2 aydır ağırlık kaldırıyorum acaba kas mı yırttım diye düşündüm sizce ne olmuş olabilir.
Bu arada 4. sete devam ettim bir ağrı olmadı çekilme gibi kasılma gibi hissiyat vardı sadece.
Definasyon mu yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar spora yeni 182 cm boy 92 kg %25 yağ oranım var haftada 3 gün full body antreman yapıyorum önceden evde 107den 82 kg a düştüm ama yağ oranım fazlaydı %20 civarındaydı skinny fat durumu olmuştu sakatlandım kilo falan aldım şimdi ne yapmalıyım 92 kg dan %25 yağ oranı ile
İlk hafta kiloda değişim olmadı bu hafta tartılacağım tekrar 500 kalori açık bırakıyorum
2430 kalori alıyorum 250 carb 160-180 arası protein gerisi yağ şeklinde
Türknet Berbatlığı
Merhabalar 1 yıldan fazla türknet abonesiyim hat ailemin evinde olduğu için çok dikkat etmedim artık gına geldiği için paylaşmak istiyorum.
Türknetten önce TürkTelekom ve VodafoneNet abonesiydim o zamanlar 24 mb hız sabit alabiliyordum vdsl modemim var ben daha fazla hız alsınlar diye türknete geçiş yaptım.
Türknet bana 35 mb verebileceğini belirtti ve verdiği hız 12 mb dowload olarak upload olarak 6 mb hangi devirde yaşıyorsak destek kaydı açtığımda modemimin vdsl olmadığını bile idda ettiler
destek kayıtlarında hep müşteri kaynaklı sorun olduğu belirtiliyor yaw arkadaş ben türktelekom ve vodafone kullanırken sorun yoktuda türknete geçincemi sorunlar baş göstermeye başladı o kadar destek talebine cevapları bile yok bu firmanın yakında iptal ettiricem şikayetçi olucam bıktım artık kimseye tavsiye etmiyorum karşınızda muhattap bulamıyorsunuz
Steam oyun aldım kart bilgimi yanlış girdim yardım
Merhaba arkadaşlar steam üzerinden bioshock oyununu aldım şuan indirimde olan ama kartım mastercard olmasına ragmen visayı seçmişim kart bilgilerini girip oyunu aldım parayı çekti 1 saat sonra mail geldi ödeme geri gelicekmiş fatura döngümde peki aldığım oyun ne olucak para geri yatacak ise hala mevcut oyun bende gitmedi bu eğer gidecekse tekrar satın alıcam bir bilgisi olan varmı
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 1.088 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar