Laptop Anakart Yardım (hp 250 g7)
Merhaba arkadaşlar
Yakın bir arkadaşımda i3 1005g1 işlemcili mx110 ekran kartlı hp 250 g7 model bir laptop var. Çocuğu laptopa kola dökmüş anakart bozulmuş ve tamirine 700 TL istiyorlar. İnternetten baktım fakat hangi model anakart olduğunu bulamadım. Tamirine 700 TL vermek yerine ikinci el veya sıfır anakart almak istiyor hangi model anakart alması gerekiyor ?
HP laptop anakart (hp 250 g7)
Merhaba arkadaşlar
Yakın bir arkadaşımda i3 1005g1 işlemcili mx110 ekran kartlı hp 250 g7 model bir laptop var. Çocuğu laptopa kola dökmüş anakart bozulmuş ve tamirine 700 TL istiyorlar. İnternetten baktım fakat hangi model anakart olduğunu bulamadım. Tamirine 700 TL vermek yerine ikinci el veya sıfır anakart almak istiyor hangi model anakart alması gerekiyor ?
Evde internet kullanıyorum fakat kullanmıyor gözüküyorum
Merhaba. Aynı evde 7 yıldır ikamet ediyorum ve son 4 yıldır superonline adsl internet kullanıyorum. Sözleşmemin bitmesine 14 gün kaldı yeni tarife fiyatlarını beğenmediğim için diğer iss firmalarına baktım geçiş yapmak için fakat tüm firmaların internet sitelerinden altyapı kontrolü yaptığımda adresimde altyapı olmadığı için internet verilemeyeceği yazıyordu (bütün dairelerde internet var ve hepsinde aynı şekilde altyapı yok görünüyor) yine tüm firmaların müşteri temsilcileriyle telefon görüşmeleri yaptım ve yine aynı cevabı aldım : altyapı yok geçiş yapamazsınız. Şuanda internet kullandığımı söylediğim hâlde altyapı yok gözüktüğü için geçiş yapamamaktayım. Superonline ile devam etmek istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ?
Rampage sn-rw6 raptor mu rampage sn-rw66 alpha-x mi ?
|
MSI b450 gaming pro carbon AC Wi-Fi soketi yamuk
MSI b450 gaming pro carbon AC Wi-Fi soketi yamuk
RX 590 ilk açılışta kare ekran sorunu
RX 590 ilk açılışta kare ekran sorunu
|
|
Asus tuf b450-plus gaming vs Asus rog strix b450-f gaming ACİL YARDIM
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 107
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 3.254 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware