Windows 7 etkinleştirme yapamıyorum
https://www.technopat.net/sosyal/konu/12600k-pcye-windows-7-kurulur-mu.2244698/page-2
bu Link,te paylaşılan Windows 7 iso,yu indirdim kurdum fakat ne denediysem etkinleştirme yapamadım.
bu iso,yu indirmemin sebebi işlemci ve anakartın 12 nesil olması
Anakartım msi pro H610m-e
işlemci i5 12400f
bu iso ile Boot ekranında Klavye ve Mause çalışıyor bu nedenle seçtim
etkinleştirme için denediklerim
HWID
KMS
Microsoft toolkit
ve iso,nun içinde olan kurulumun son aşamasında açılan Loader Daz
bu işlerle uğraşmayı seven varsa yukarıdaki iso,yu deneyebilirmi.
Not- kurulumun ilk aşamasında Win 8 yükleme ekranı geliyor. sonra Win 7 Setup ile devam ediyor.
Ethernet kablo uzunluk ?
40 metre Cat 6 Kablo çektim fakat Upload düşük çıkıyor
daha önce deneyimlemiş benzer sorun yaşamış olan var ise yorumunu merak ediyorum.
kullandığım Kablo kaliteli olsun diye Nexans Marka almıştım.
Upload 6 yerine 2.50 çıkıyor
yanlışmı çaktım uçları yoksa kopukmu var.
( Türk telekom Upload Hız yükseltmesi Henüz bize yansımadı bu ayrı bir konu )
Bakır Markalı Telefon kablosu alıcaktım, Marka olanların hepsinde 3,üncü bir Tel var Toprakmış o Reçber/Erse/Hes vs....
Topraksız 2 Telli bulamadım Marka olarak. Dandikler 2 Telli onlardan istemiyorum
Sorum şu ben bu 3,üncü Tel Toprak olanı Dış kılıfın altında kısacık kesip öylece bıraksam sorun olurmu, Kablonun iletkenliği zarar görürmü Sinyal Kalitesi vs...
Toprak bağlamak istemiyorum uğraşmak istemiyorum...
Canlı Desteğe bağlanıp Sordum 2 Telli Kaliteli Bakır telefon kablosu yokmuş.
2 + Toprak yani 3 telli varmış Marka ürünlerde.
Cat 5/6 çekmek istemiyorum.
Isı İle Daralan Makaron
Merhaba,
bu konuyu nereye açarım bilemedim burası uygunmudur onuda bilmiyorum.
sıkıntım şudur üst kattan alt kata Kablo indirmeyi düşünüyorum ve Kablo,nun bir kısmı Dış ortama maruz kalıcak, Dış ortamda kalan bölüm için makaron kullansam acaba Hava soğuduğunda ve ıslandığında Makaron açılma yaparmı ?
ısıtılınca öylece kalıyormu bunu bilmiyorum Deneyimlemiş kullanmış olan var ise yorumunu merak ediyorum.
iyi forumlar
USB Ethernet Adaptörleri Hakkında
Merhaba,
bu tarz ürünlerden hiç kullanmadım bu nedenle sormalıyım bilene
Örnek,
2 İnternet Aboneliği var diyelim, biri Anakart Lan portuna bağlı, diğeri USB ethernet adaptör portuna bağlı.
USB ethernet adaptör portuna bağlı olan interneti,
Denetim masası/Ağ bağlantıları/Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin yolunu izleyerek Devre dışı bırakabiliyormuyum ?
bunu anakart Lan portu için yapabiliyoruz, Denedim kesildi internet istediğim bu.
yani 2 Lan port arasında bir kaç Mause tık yaparak seçim yapabiliyormuyum, USB yuvasından sökmeye gerek kalmadan, sürekli sök tak yapmak istemiyorum.
Ethernet Switch tavsiye Lütfen
Merhaba,
Ev için 4-5 Port,lu Switch arıyorum her Port,un etkinlik ışığı olan Switch lazım.
Örnek,
daha önce kullandığım TP Link TD-W9970 V3 (Türk telekom yazılı) Modem,in Port ışıkları veri akışı olduğunda yanıp sönüyor. veri akışı bittiğinde ise Sabit yanıyor. tam olarak istediğim bu.
Bunu sağlayan Switch lazım.
iyi Forumlar
Merhaba
önceki modem,im Tp-Link TD-W9970 V3 Türk telekom logolu dikey Model.
yeni Modem,im 2016 üretimli ASUS DSL N16 Modem. evet Modem üretimi eski ama benim için yeni Amazon üzerinden 399 tl ye alındı ertesi gün zamlandı :/
pahalı Modem almak istemiyordum ve Asus,u merak ediyordum. yeni Modem almamın 2 sebebi vardı
1 Türk telekom logosu
2 Türk telekom logosu
başkasını bilemem ben nefret ediyorum.
iyi Forum,lar
NetSpeed yardım lütfen.
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.730 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar