Soru bariz, TP-Link zaten kaliteli ürün satıyor fakat biraz araştırdım ve TR piyasasında satılan tek 5.3 Dongle'ı Dark firmasına ait buldum.
Yurt dışında kaliteli Ugreen gibi firmalar var fakat kısa süre içinde elime ulaşması gerektiğinden yurtdışını mecbur yoksayacağım.
Dark 5.3 Dongle özellik olarak 5.0'dan daha iyi fakat fiyatından ötürü kalitesinden biraz kuşku duymadım değil. Sizce hangisini almalıyım?
Xbox 9.nesil kol için kullanılacaktır.
Ürünlerin Linkleri:
TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör:
https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub500-bluetooth-5-0-mini-usb-adaptor-pm-HBC0000125QH1
Dark Bluetooth 5.3 USB Adaptör:
https://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-5-3-usb-adaptor-dk-ac-btu53-pm-HBC000040P2RY
HOF GTX980 kartım oyun ortasında uzun süreli fps düşüşü yaşatıyor
Şöyle anlatayım:
AC Origins oynuyorum normalde 35-45 fps arası alırken (Bu fpsde iken sıcaklık 70-80 civarı) haritaya geçince veyahut oyunu durdurup tekrar dönünce 10-15 fpsye düşüyor. (Bu fpslerde sıcaklık 55-60 derece civarı)
Sadece bu oyunda da değil Fifada da aynı durum söz konusu. Oyun ortasında iken bir anda donmaya başlıyor, 60+ fps olan oyun 25-30 arasında ilerliyor.
Diğer oyunlar için de geçerli, bu problemi nasıl çözebilirim? Evvelinde Böyle bir problem yoktu, ekran kartını temizlememe rağmen sonuç değişmedi.
Boy: 172
Kilo: 72
Goğüs: 98
Kalça: 102
Bel: 80
Kol: 35
Sizce vücut ölçülerime göre fıt miyim ve de vücuduma göre kalça büyük kalır mı?
Birkaç kişi kalcamin buyuk olduğunu söyleyince foruma danışmak istedim.
Psikolojik olarak etkilenmeye başladım ve artık canımı sıkıyor.
Google Adsense Kimlik fotoğrafı YARDIM!!!
|
|
|
DARK COSMOS KASA ALINIR MI ? BU FİYATA DEĞER Mİ ?? ACİLLL
|
DARK COSMOS ALINIR MI ?
|
12v 1500 mah batarya 4 metrelik 5050 rgb led bağlamak ??
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 134
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.064 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware