kart kargoyla beraber 500 lira gümrük sunum ücreti+ vergisiyle beraber nerdeyse 600 lira tr den 2. el 600 lira ya alırsın zaten mantıksız
wattman hatasini sadece ic yapinca veriyor cogu zaman yada ekran karti degilde islemciye ic yapsan stabilite sorunundan pc kapansa acilista yine wattman hatasi oluyor sistem stabil degilse alinan bir hata illa kartlada ilgisi yok
Bence alınmaz şu anda stok adeti 578 bunlar ya mining kartı ya da çin internet kafe çıkması. Kargo dahil 500 TL gibi bir fiyata gümrüğe girecek gümrükte ne kadar vergi eklenir kim bilir. Yurt içinde 600 TL ye bulabilirseniz hiç olmadı çalışıp çalışmadığını kontrol edip alabilirsiniz. 5 10 dolarlık ve sıfır ürünlerde aliexpress iyi bir seçenek ama ikinci el ekran kartı için bu fiyattan riske girmeye değmez
açık ve net alınmaz
rx 470 kullanıyorum, 2 tane farklı rx 580, 1 tane rx 5700 kurdum. kurduğum bu üç sistemdede wattman hatası ile karşılaşmadım. sadece ani elektrik kesilmesinde yada sen power tuşuna basılı tutup zorla kapatırsan o sefere mahsus çıkıyor o da doğal.
aliexpressten alınmaz ama türkiye piyasasından alınır.
Kesinlikle alınmaz.
onr1818
kullanıcısına yanıt
Dayı oğlu çinde yaşıyor . Ben satın alcam o da türkiye'ye gelirken getircek . Yani gümrüklük bi işim yok .
MrEmre06M
kullanıcısına yanıt
türkiyede 500 550 600 lira bandına zibilyon tane satan var 50 100 daha fazla verip garantili bir kart almak daha mantıklı geliyor bana 500 liraya çinden aldıgın noname üretici kartı yerine asus msi gigabyte sapphire gibi büyük firmaların kartlarını garantili şekilde almak daha mantıklı geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: MrEmre06
Dayı oğlu çinde yaşıyor . Ben satın alcam o da türkiye'ye gelirken getircek . Yani gümrüklük bi işim yok .
Hocam aldınız mı memnun musunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme