PES 21 DONMA SORUNU !!!
Arkadaşlar Merhaba bir konuda canım çok sıkıldı acil yardım gerek. Bilgisayarımı geçtiğimiz günlerde sıfırladım ve PES 21 Steam üzerinden yükledim. Sıfırlama yapmadan önce oyunu rahat oynarken şuan oyunu açtığımda maçın ilk sürelerinde oyun durduk yere donuyor ve kalıyor öylece. Alt+F4 yaparak kapatıyorum ama oyun kapanmasına rağmen arka planda açıkmış gibi maç sesi gelmeye devam ediyor. Bir arkadaşım harddisk sorunlu dedi ama ne kadar doğru bilemedim varsa anlayan lütfen yardımcı olsun bana
PC Özellikleri: Lenovo V310 6500U i7 işlemcili 8GB RAM ve !TB Harddisk
Corolla vs Megane
Arkadaşlar merhaba. Bugün sizlere sormak istediğim iki araç var ve ikisi arasından tercihiniz ne olurdu? Kulanıcı yorumlarını da ayriyeten merak ediyorum
Benzer fiyatlara 2021 Corolla 1.5 MDS Vision almak mı yoksa 2021 Megane 1.3 TCE EDC Joy Comfort almak mı daha mantıklı?
Megane 1.3 TCE EDC vs LEON 1.2 TSI DSG
Arkadaşlar Merhaba.
500-520 bandında araç alacağım. Benzin ve Otm. Tercihen olmak üzere kendimce araştırmalarım sonucu fiyat&performans olarak 1.3 TCE EDC Megane 2021 Joy Comfort almayı düşünüyorum. Bu aracı kullananlar varmı tavsiye ve şikayet&sorun vs alabilir miyim. Bu fiyata
2017-18 1.2 TSI DSG Leon Style
2018 1.6 Corolla Advance MDS
2021 1.3 TCE EDC Megane
sizce mantıklı olan hangisi?
Megane 4 Vs Astra J
Arkadaşlar merhaba. Aracımı değiştirmek istiyorum yalnız iki araç arasında kaldım.
Opel Astra J 1.4T Otm. Sport Sedan (2019)
Renault Megane 1.3 Tce EDC Touch Sedan(2019)
Araçlarla ilgili İç mekan, Motor, Performans, Arıza vs tüm kullanıcı yorumlarını bekliyorum Artı Eksi Tüm yönüyle aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler
Max 520 bin araç tavsiyesi
Arkadaşlar araç almayı düşünüyorum da. Max 500-520 bin civarına benzin otm. (Performansı pişman etmeyecek) bir araç bakıyorum. Kendi araştırmamca bu bantlarda mantıklı olabilecek araçlar
1.2 TSI DSG Jetta Comfortline 105hp (2015-2016)
1.2 TCE EDC Megane Touch 130hp (2017-2018)
1.2 TSI DSG Octavia Elegance veya Style 110hp (2014-2015)
Tavsiyeleriniz bunlardan hangisi ve benim araştırmam dışında bu fiyat bantlarına mantıklı sedan araç tavsiyeleriniz varsa da alabilirim teşekkürler.
Corolla vs Civic
Merhabalar. 2011 Focus Aracımı değişmek istiyorum. İki araç arasında kaldım. Bütçem Max 630
Honda Civic 2020 Otm. (1.6 veya biraz borçlanıp 1.5 182hp)
veya
2022 1.5 Corolla Dream (sıfır).
Corollanın sıfır km olması artısı var. Civicin de daha geniş ve kaliteli iç mekan ve donanım özellikleri artısı var. mantıklı olan hangisi sizce? Şimdiden Teşekkürler.
Skoda Süperb-VW Passat
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.655 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası