< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim beyler. Aklımdan da Süperb geçiyordu gerek tasarımı gerek iç mekanı ve özellikleri Comfortline Passattan daha iyi ve fiyatı 10 bin daha aşağı. Yani Süperb özelliklerinde bi passat alayım deseniz R-Line almak lazım o da 250 bin civarı fiyata yani Süperbden 50-60 bin fazla. Bu yüzden ben Süperb tercih edicem. Test sürüşlerini yaptım tanıdık arkadaşta da var. Sizlere de öneririm.Çok araştırdım Yani sadece logoya 50 bin fazla verip aynı özellikte araba almak çok mantıksız. İkinci el piyasası diyorsunuz da hocam bizim gibi düşünen çok insan var ve hepsi Süperb tercih ediyor bu zamanda o tip bir araba alacak olanlar. Yani artık bir iki yıl içerisinde Skoda ikinci el piyasasında gayet güzel tutulan bir marka olacak bundan emin olabilirsiniz. Fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum 👍🏻
|
Mantık superb der .
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 31 Mart 2018; 21:11:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 31 Mart 2018; 22:58:40 > |
|
|
|