Merhaba, aracımızı satarken plakayı tutmak istiyorsak süreç nasıl işliyor? Sattıktan sonra plakayı emniyete düşürüp alabiliyoruz, bunu biliyorum ama plakayı sıfırdan alıyor gibi bağış mı yapıyoruz? Yan diyelim ki bugün 5000 lira verip bir plaka aldık, yarın arabayı sattık ama plakayı tutmak istiyoruz, emniyete düşürdükten sonra plakayı yeniden alırken 5000 lira ödüyor muyuz yoksa farklı bir ücret ödeniyor veya bağış mı yapılıyor?
Samsung S8 Plus GPS Problemi
Merhaba, bir süredir telefonumun navigasyonu hiç bir navigasyon programında düzgün çalışmıyor. Navigasyonu açtıktan 2-3 dakika sonra yolu gösteriyor, onda da bir süre sonra mavi nokta uzun sabit kalıyor, tekrar bekledikten sonra yeniden yolu gösteriyor. Ancak yolu gösterdiği süre mavi noktanın sabit kaldığı sürenin onda biri, onbeşte biri. GPS Status & Toolbox diye bir uygulama önerisi gördüm, oradan A-GPS'imi resetleyip tekrar yükledim, ilk başta sorunu çözmüş gibi oldu, ama 15-20 dakika sonra yeniden sorun ortaya çıktı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Kasa ve Sıvı Soğutucu Önerisi
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 637 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası