Toshiba HDD Master Password Sorunu
Arkadaşlar yıllar önce format atmaya çalışırken leptobuma hdd ye şifre koydum daha kaldıramadım ama o şifre ile giriş yapabiliyordum. Daha yeni sdd aldım ve bilgisayara yakınca bu sefer açılışta yazdıgım şifreyi kabul etmedi. Bende hdd yi söküp çıkarttım ve masaüstü bilgisayarıma taktım böyle bir ekran geliyor ama diğer bilgisayarımda kabul ettiği şifreyi burada etmiyor. Bu şifreyi silebilir miyim yoksa hdd çöp mü?
SAMSUNG A50
Merhabalar, Kasım 2019 yılında n11.com üzerinden aldığım Samsung A50 cihazım yaklaşık 8-9 ay önce dolaşım ekranında donmaya ve kendini resetlemeye başladı. Daha sonraki günlerde ise bu durum sık sık yaşanmasıyla birlikte telefon kapandıktan sonra açılırken bile samsung galaxy yazısında donmaya başladı ve tekrar kendini resetlemeye başladı. Şu an ise telefon o yazıda kalıyor ve hiç açılmıyor. Yaklaşık 3 gündür o durumda ve 1 kere açıldı ardından hemen yine kapandı. Telefonun kutusunda Samsung Electronics İst .Paz. Tic. Ltd. Garantisi yazıyor. Sorum şu olacak telefonumu samsung garantisine bakan herhangi bir serviste (Genpa,Kvk vs.) yaptırabilir miyim?
GTA Online Signal Jammer Noktaları Acil Yardım!
|
HDMI Ses Sorunu
HDMI Ses Sorunu
Klasör Gruplandırılması
Standart PS/2 Klavye Sorunu
|
Denetim Masası Java Sorunu
Bazen gerçekleri, yalnızca aklını imkânsıza açtığında bulabilirsin.
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.979 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware