Geçen gece 3 senelik televizyonumda netflixten bir dizi izlerken özellikle ten renginde ortaya çıkan insanların üzerinde garip yeşil lekeler fark ettim.
Bu konunun farkında olan dikkatli bir kullanıcı olduğumu düşünüyordum yani burnin olmasın diye özellikle Digiturk izlerken alttaki menü açık kalmasın diye dikkat eden ya da digiturkte diziyi pause a alıp giden eşine laf eden bir kullanıcı.
Ama anlaşılıyor ki statik olmasa bile sürekli aynı bölgede aynı döngüde olduğu için müzik kanallarında gösterilen şöminenin de böyle bir zarar verebilirmiş, muhtemelen bu kanalları açık bıraktığım da akıl edip ayarlardan kontrastı kıssaydım olmazdı ama bunu düşünemedim. İbretlik olsun diye buraya koyuyorum arkadaşlar siz de aynı hataya düşmeyin, binlerce lira verip aldığınız muhtemelen de çok sevdiğiniz televizyonunuzu izleme zevkiniz bozulmasın :((
Servisi çağırdım servis menüsünden screen wash yaptılar bir şeye yaramadı, çağırmadan önce de menüden pixel refreshi ve YouTube da ki renkli burnin fixing videolarını saatlerce oynattım ama nafile muhtemelen bir tv parası verip paneli değiştiricem. :(
Her hangi bir çözüm önerisi ya da başına gelip de bir şekilde halleden varsa paylaşırsa sevinirim.
Passat variant bagaj kizagi
|
freelander sony mex-bt 5000 için anfi ve woofer önerisi?
|
Heaveny Sword Bitirenler Buraya (Spoiler içerir)
|
Rtük'ü aramak (babamı arıyorum)
|
psn: gokere |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 334
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.948 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun