Geçen gece 3 senelik televizyonumda netflixten bir dizi izlerken özellikle ten renginde ortaya çıkan insanların üzerinde garip yeşil lekeler fark ettim. Bu konunun farkında olan dikkatli bir kullanıcı olduğumu düşünüyordum yani burnin olmasın diye özellikle Digiturk izlerken alttaki menü açık kalmasın diye dikkat eden ya da digiturkte diziyi pause a alıp giden eşine laf eden bir kullanıcı. Ama anlaşılıyor ki statik olmasa bile sürekli aynı bölgede aynı döngüde olduğu için müzik kanallarında gösterilen şöminenin de böyle bir zarar verebilirmiş, muhtemelen bu kanalları açık bıraktığım da akıl edip ayarlardan kontrastı kıssaydım olmazdı ama bunu düşünemedim. İbretlik olsun diye buraya koyuyorum arkadaşlar siz de aynı hataya düşmeyin, binlerce lira verip aldığınız muhtemelen de çok sevdiğiniz televizyonunuzu izleme zevkiniz bozulmasın :(( Servisi çağırdım servis menüsünden screen wash yaptılar bir şeye yaramadı, çağırmadan önce de menüden pixel refreshi ve YouTube da ki renkli burnin fixing videolarını saatlerce oynattım ama nafile muhtemelen bir tv parası verip paneli değiştiricem. :( Her hangi bir çözüm önerisi ya da başına gelip de bir şekilde halleden varsa paylaşırsa sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokere -- 20 Şubat 2021; 16:29:31 > |
LG65B7 oled Burnin problemi Digiturk müzik kanallarını sevenler bir baksın
-
-
forumdaki lg satıcısına ulaşın hocam...kendisi önüne gelene satış yapmak için atıp tutuyordu oledde yanık olmuyor tek bir tane yanık olan panel varsa ben değişeceğim diyor bari sizin işinizi görsün...
''akıl edip ayarlardan kontrastı kıssaydım olmazdı'' yazmışsınız bunu siz değil üreten düşünecek hocam sorunlu teknoloji satıp kullanıcı kaynaklı yanık garantiye dahil değil demekle kullanıcıya atmakla suçu olmuyor bu işler..kullanıcı kaynaklı yanık nedir diyorum bunu sizin markanız üretmiyormu diye sorduğumda aldığım cevap ise ona servis karar verir :)
bu tv ler sadece film ve dizi kullanımı için uygun onun dışında genel kullanım için alınacak en son tv ler şimdi oled sahipleri damlar sayfa sayfa yazarlar ama hikaye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 20 Şubat 2021; 19:47:13 > -
Tesekkurler cevabiniz icin cok da ilgi cekmedi konu ben deneyimimi paylastim olan oldu bi kere yapacak bir sey yok bakicaz bi caresine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bilerek yazmıyorki konu yukarda kalmasın insanlar görmesin...lafa gelince estiriyor ama...nerdesin firma yetkilisi çözsene müşterinin sorunu o kadar atıp tuttumanın karşılığını ver bari 1 kişide olsa...
-
İyi akşamlar hocam. Ürün garanti kapsamında değil miydi? Kullanıcının ne suçu var sonuçta, isterse 7/24 aynı resmi tutar full parlaklıkta. Yandıysa ücretsiz değiştirilmesi gerekmiyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X