EKRAN KARTI FİYATLARI NE ZAMAN UCUZLAYACAK | İŞTE TARİH
EKRAN KARTLARI NE ZAMAN UCUZLAYACAK ?
Türkiye'de UPLOAD Hızı Neden Düşük | Sohbet , Söyleşi Buyrun..
Upload hızının Türkiye'de ve dünyada özellikle uzaktan eğitim gibi bir konuyla hayatımıza daha çok dahil olduğu bir dönemde, upload hızının ülkemizde neden düşük olduğu, Upload hızının Türkiye'deki tarihi ve bu sorunun nasıl düzelebileceğine dair ayrıca fiber altyapılarında geliştirilmesi hakkında ufak bir sohbet tarzı video hazırladım sizler için. Tamamen spontane gelişen bir video oldu arkadaşlar. Saç baş üst için kusura bakmayın doğal olmak istedim havasında
Umarım yararlı, aydınlatıcı ve faydalı olmuştur sizler için. Destek vermek isterseniz kanala abone olabilir ve videoları beğenebilirsiniz. İyi Seyirler....
Bu videoyu 3 saat 10 dakika da yüklediğimi de belirtmek isterim. Halen 4K görüntü işlenmemiş :)
Upload hızının Türkiye'de ve dünyada özellikle uzaktan eğitim gibi bir konuyla hayatımıza daha çok dahil olduğu bir dönemde, upload hızının ülkemizde neden düşük olduğu, Upload hızının Türkiye'deki tarihi ve bu sorunun nasıl düzelebileceğine dair ayrıca fiber altyapılarında geliştirilmesi hakkında ufak bir sohbet tarzı video hazırladım sizler için. Tamamen spontane gelişen bir video oldu arkadaşlar. Saç baş üst için kusura bakmayın doğal olmak istedim havasında :D. Umarım yararlı, aydınlatıcı ve faydalı olmuştur sizler için. Destek vermek isterseniz kanala abone olabilir ve videoları beğenebilirsiniz. İyi Seyirler....
İŞLEMCİ TAVSİYELERİ 2021 OCAK
Selamlar... Dostlar yeni videomda nacizane fiyat performans işlemcilerden bahsettim 2021 Ocak ayı için. Umarım Faydalı Olmuştur. Burada paylaşmamın sebebi etkileşimin fazla olması.
Hepinizin yeni yılını kutlarım.
VİDEO :
Google'a Göre Tobey Maguire Spider-Man olarak geri dönüyor !
Sam Raimi ...
20 yaş ve üstündekilerin neredeyse değişilmez Spider-Man'ini yaratan müthiş yönetmenin, biliyorsunuz ki daha önce filmi yöneteceği açıklanmıştı. Sam Raimi daha önce Spider-Man Triology'sini yönetmişti.
DR Strange 2 Filminin Multiuniverse(Çokluevrenler) konseptine göre olacağı, Spider-Man karakterinin de farklı çeşit ve özelliklerle bu çoklu evrenlerde olacağı İddia edilmişti.
Hem Raimi ile daha önce çalışması, arasının çok iyi olması ve iyi anlaşmaları dahası Spider-Man üçlemesinin hayranlarının Tobey Maguire'i bir kez daha ölmeden canlı izlemek istemesi üzerine, DR Strange 2'de Tobey Maguire'in Spider-Man olarak görülebileceği haberleri yayıldı.
Marvel veya diğer film şirketlerinden bir onaylama gelmemesine rağmen. Ekim'in 20 leri gibi, Google'in kendi sisteminde film cast(oyuncu kadrosu)'ını listelediği yerde Tom Holland-Andrew Garfield, Tobey Maguire de yer alıyor. Yani Google, DR Strange 2 cast ekibinde Tobey Maguire'in de bulunacağını söylüyor, ki tahmin edebileceğimiz gibi oynayacağı karakter 2002-2007 arası Spider-Man olacak.
Raimi suitinin keskin ve kahramansı kıyafeti, Danny Elfman'ın müthiş müzikleri, CGI'in dengeli ve müthiş biçimde kullanıldığı, çocukluğumuzun gerçek ve biricik Spider Man ve Peter Parker 'i Tobey Maguire'i büyük ihtimalle Dr Strange 2'de göreceğiz.
Yeniden başlıyoruz Tobey, yeniden...
Tek üzüldüğüm nokta ise, fantastik olayların çok çok çok fazla büyü vs olmadığı Tobey'in Spider-Man'inin fazlaca fantastik karakterin olduğu başka bir evrende oynayacak olması, saflığı ve kendine ait özelliklerini kaybetmesinden korkuyorum.
#ScottPiriGöreve Twitter'da TT oluyoruz Destek GS TARAFTARI
Selamlar dostlar. 2.5 yıldır yaklaşık her mecrada yazmamın sonucunda en sonunda twitterda TT olmayı başardık. 2 Yıldır Şampiyonlar Liginde 99.7 KM ortalama ile en az koşan takım olan, STSL'de en düşük anadolu takımlarından bile fiziksel olarak düşük olan, Türkiye kupası maçlarında yürümeye dahi takati kalmayan Galatasaray için 11-14 yılları arasında görev yapmış, 30 yaş ortalamalı takımı 80-90 dakika yoğun baskı ve presle oynamaya uygun hale getiren, ABD'nin en önde gelen kondisyonerlerinden Scott Piri adına tag başlattık.
Scott Piri döneminde Galatasaray, Şampiyonlar Ligi koşu mesafelerinde ilk sırada yer alıyor ,ligdeki çoğu takımı fizik olarak eziyor ve o takımlara karşı üstün geliyordu.
Drogba 34'ünde Zımba, Burak Yılmaz çevik ve atletik, Sabri Real Madrid Beklerinin kovalıyordu.
Değeri 130 Milyon Euro olan Mane'yi bile deli dehşet yoran çalıştıran, kornmayer sayesinde Liverpool her maç 115-120 bandında koşuyor çevik gibi kalıp mücadele ediyor.
Atletik, mücadeleci,pres gücü yüksek bir Galatasaray'ı geri istiyor ve bu işin baş mimarlarından biri Scott Piri'yi de göreve davet ediyoruz.
Twitter Destek verelim arkadaşlar:
#ScottPiriGöreve
Öne Çıkar (0 oy)
#ScottPiriGöreve Twitter'da TT oluyoruz DESTEK GS TARAFTARI
Kasa Fanı Arızalandı Yardım
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 79
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 25.645 (Bu ay: 553)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 147 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic