Şimdi Ara

t

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkel fonkisyon -- 8 Ocak 2021; 0:0:43 >

• Benim de kafası dahil 21cm
  • Kalınlık kaç cm
  • Egzersiz falan boş iş, çok kafayı takıyorsan bas parayı ameliyatını ol kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

Benim de kafası dahil 21cm

Hocam, boyle komik olmayı nasıl basarıyorsunuz ?

• ilkel fonkisyon kullanıcısına yanıt
    Espri yapmadım ki
  • MrCaner kullanıcısına yanıt

Hocam hiç ölçmedim açıkçası kalınlıgı ama standartlara göre oldukça ince olduğunu söyleyebilirim.

Ölcsene
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Bu tarz düsünceler benim de icimi karartıyor hocam. Çok canımı sıkıyor gerçekten.

• forumu kirletmeyi bırakın

• Ne yapayım, kur konusu mu açalım gene hocam ? Sağlık ve psikoloji açısından bir sorun yaşıyorum ve olası sıkıntımı sundum sadece. Ne var bunda yani sizin genital organınız yok mu ? Tabu kafalardan çıksak artık keşke

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Kalın olması da önemli vajinanın duvarlarını uyarması açısından. İnce penis duvarların tamamına değmeyecektir özellikle çok ilişki yaşamış bir kadını tatmin etmez. Evlenirsin 5 yıl sonra artık kadını tatmin etmez ince penis.

Uzunun en büyük avantajı pozisyon bolluğu yaratması

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkel fonkisyon

Ne yapayım, kur konusu mu açalım gene hocam ? Sağlık ve psikoloji açısından bir sorun yaşıyorum ve olası sıkıntımı sundum sadece. Ne var bunda yani sizin genital organınız yok mu ? Tabu kafalardan çıksak artık keşke

pipimi çekiştirirsem büyür mü diye sormuşsun hocam, şimdi bu hoş bir şey mi

Olm adam git sağlık forumuna aç diyo işte gelmiş konu dışına açmışsın seks mavisi gömlek de bunun yeri burası değil demek istemiş adamın haklı yorumuna muhalefet oluyosun
  • Egzersizleri uygulayıp sonuç alan kimse yok mu ?

• Hocam Aletini Ve Karsındakini güzel yonlendirirsen Kalınlıgı uzunlugunun bi anlamı kalmıyor cogu zaman karsımdakine cektiğim muamale daha iyi oluyor öle soyluyorlar Sex Sadece İleri geri hareketlerden ibaret değil.Bence Boyunu ve kalıngına kafa yormayın kendımı nasıl geliştire bilirim konularına yönelin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.

Tam olarak o yüzden burada açtım hocam, o kadar bunaldım ki psikolojik olarak , benzer sorun yaşayıp çözüm bulanlarla, veyahut bunu bir sorun olarak görmeyen insanların fikirlerini almak iyi hissettiriyor ve genel bir yol haritası çıkarmasına yardımcı oluyor insanın. Sağlık Kategorisinde kaç saattte kaç görünme alacak da kaç cevap verilecek ?

• Hocam ne bileyim, yapılan röportajlar, kadınların ifadeleri, vs bunları gördükten, üstüne üstlük aynı durumda olan bir arkadaşımın Avrupa'da böyle bir muamele görmesinden sonra iyice kafaya taktım ve canım sıkıldı. Düşünce ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.