. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkel fonkisyon -- 8 Ocak 2021; 0:0:43 > |
t
-
-
Benim de kafası dahil 21cm -
Kalınlık kaç cm -
Egzersiz falan boş iş, çok kafayı takıyorsan bas parayı ameliyatını ol kesin çözüm -
quote:
Orijinalden alıntı: Drummer07
Benim de kafası dahil 21cmHocam, boyle komik olmayı nasıl basarıyorsunuz ?
-
Espri yapmadım ki -
Hocam hiç ölçmedim açıkçası kalınlıgı ama standartlara göre oldukça ince olduğunu söyleyebilirim.
-
Ölcsene -
Bu tarz düsünceler benim de icimi karartıyor hocam. Çok canımı sıkıyor gerçekten.
-
forumu kirletmeyi bırakın
-
Ne yapayım, kur konusu mu açalım gene hocam ? Sağlık ve psikoloji açısından bir sorun yaşıyorum ve olası sıkıntımı sundum sadece. Ne var bunda yani sizin genital organınız yok mu ? Tabu kafalardan çıksak artık keşke
-
Kalın olması da önemli vajinanın duvarlarını uyarması açısından. İnce penis duvarların tamamına değmeyecektir özellikle çok ilişki yaşamış bir kadını tatmin etmez. Evlenirsin 5 yıl sonra artık kadını tatmin etmez ince penis.
Uzunun en büyük avantajı pozisyon bolluğu yaratması
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkel fonkisyonNe yapayım, kur konusu mu açalım gene hocam ? Sağlık ve psikoloji açısından bir sorun yaşıyorum ve olası sıkıntımı sundum sadece. Ne var bunda yani sizin genital organınız yok mu ? Tabu kafalardan çıksak artık keşke
pipimi çekiştirirsem büyür mü diye sormuşsun hocam, şimdi bu hoş bir şey mi
-
Olm adam git sağlık forumuna aç diyo işte gelmiş konu dışına açmışsın seks mavisi gömlek de bunun yeri burası değil demek istemiş adamın haklı yorumuna muhalefet oluyosun -
Egzersizleri uygulayıp sonuç alan kimse yok mu ?
-
Hocam Aletini Ve Karsındakini güzel yonlendirirsen Kalınlıgı uzunlugunun bi anlamı kalmıyor cogu zaman karsımdakine cektiğim muamale daha iyi oluyor öle soyluyorlar Sex Sadece İleri geri hareketlerden ibaret değil.Bence Boyunu ve kalıngına kafa yormayın kendımı nasıl geliştire bilirim konularına yönelin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Tam olarak o yüzden burada açtım hocam, o kadar bunaldım ki psikolojik olarak , benzer sorun yaşayıp çözüm bulanlarla, veyahut bunu bir sorun olarak görmeyen insanların fikirlerini almak iyi hissettiriyor ve genel bir yol haritası çıkarmasına yardımcı oluyor insanın. Sağlık Kategorisinde kaç saattte kaç görünme alacak da kaç cevap verilecek ?
-
Hocam ne bileyim, yapılan röportajlar, kadınların ifadeleri, vs bunları gördükten, üstüne üstlük aynı durumda olan bir arkadaşımın Avrupa'da böyle bir muamele görmesinden sonra iyice kafaya taktım ve canım sıkıldı. Düşünce ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Espri yapmadım ki
|
Ne yapayım, kur konusu mu açalım gene hocam ? Sağlık ve psikoloji açısından bir sorun yaşıyorum ve olası sıkıntımı sundum sadece. Ne var bunda yani sizin genital organınız yok mu ? Tabu kafalardan çıksak artık keşke |
Benzer içerikler
- kendimi nasıl bayıltabilirim
- burger king çalışma şartları
- askerde yazıcı olmak
- gece kıza atılacak mesaj
- sol kaburga altında seğirme neden olur
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- black friday ne zaman 2024
- walmart dolandırıcılığı
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X