Şimdi Ara

t (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkel fonkisyon

Hocam ne bileyim, yapılan röportajlar, kadınların ifadeleri, vs bunları gördükten, üstüne üstlük aynı durumda olan bir arkadaşımın Avrupa'da böyle bir muamele görmesinden sonra iyice kafaya taktım ve canım sıkıldı. Düşünce ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

Şimdi tutup kimse ben sex sevmem demezde ben ilişkiye girmeden 1 saatlik ön sevişmeden yanayım karsındakini ne kadar güzel karsılarsan kadın bi okadar mutlu olur. bazı öküzler gibi ckra ütsünü dersen çomar gibi kadın bi yerde kusur arar bu aradıgı kusurda hali ile ona en yakın olan yer olur.Nedemek istediğimi anlamıssındır umarım :)

• Bizde ki büyükte noluyo .hemen yelkenleri suya indiriveriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Bizde ki büyükte noluyo .hemen yelkenleri suya indiriveriyo

Öyle demeyin hocam, yaşamayan bu sorunu bilemez, psikolojik olarak resmen bir eziyet.

• no ss no güven

• Zenci değil iseniz boşuna yorulmayin..

• Bence hiç uğraşma. Ortalamanın 1-2cm altında çok mesele değil.

Bunu kendine kompleks yapıp acaba kız küçük bulur mu zevk alır mı diye düşünürsen daha kötü olur. Özgüvenli olman ve kızı yatağa gelmeden zihnen tatmin etmem çok daha önemli. Ayrıca elini ve dilini de kullanabilirsin.

• Senin yine uzunmuş.O kadar diyeyim.Japon askeri gibiyimBen napayim.Birde sunu söyleyeyim ülkemizde insanlar yok 15ten asagi yok felan abartarak söylüyor ama alakasi yok ortalama 10 12dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 7 Kasım 2020; 3:58:25 >
  • Merhaba yardımcı olayım diye yazıyorum.

Vakum ile çalışan manuel ve elektirikli aletleri denedim. 1 yıl boyunca gece yatarken elektirikliyi çalıştırarak uyuyordum. Hayatımda yaptığım en iyi şeydir. Ailenle yaşıyorsan zor tabi. Ama etkisi tartışılmaz denemeyenleri sakın dinleme etkisi inanılmaz ve kalıcı. Boşalmayı geciktirmekten başka bir yan etkisini görmedim ki iyi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 7 Kasım 2020; 3:46:48 >
  • Vajinanın içinde bütün aletler aynıdır. Bir kadınla birlikte olduğunuzda onu 13 cm mi yoksa 17 cm mi şey ediyor anlayamaz bile.

Tek fark görseldir kadın görselden tatmin olur o kadar.

• Kilo olayını basite almayın hocam bende önceden kiloluydum 20 kiloya yakın verdim epeyy fark ediyor boyunuza göre kilonuz fazla 85 kilolara düşmeye çalışın

• Birde eveleneceginiz kız düzgün biriyse ort ölçüler hakkında bilgisi olmayacaktır yani neye göre sizinkini küçük bulacak ? O yüzden çok kafaya takmayin

• İdeal kilon 80 civarı yani 25 kilo fazlan var. Büyük ihtimal ölçümü yanlış yapıyorsun çoğu erkek yanlış ölçüyor zaten. Kasıklara bastırıp ölçmen lazım bilimsel tüm ölçümler bu şekilde yapılır. Bu şekilde ölçünce büyük ihtimal 4-5 cm daha fazla uzunluk çıkacak çünkü 25 kilo fazlan var. Dr. Öz'e göre 5 kg = 1 cm. Fazla kiloları vererek gömülü penisi ortaya çıkartabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.