Fullbody Programı
İyi günler arkadaşlar, daha önceden 3-4 aylık bir gym geçmişim vardı yaklaşık 1-2 sene bıraktıktan sonra tekrar başladım 1 aydır gidiyorum. Şu anki uyguladığım program
Göğüs-Bench Press, Flying Dumble
Sırt-Lat Pulldown, barbell row, shurg, deadlift
Bacak-Squat
Omuz-Military Press, Leteral Raise, Reverse Machine Fly
Kol-Barbell Curl, Push Down
Pazartesi-çarşamba-cuma günleri gidiyordum ve vücudum da gözle görülür bir fark gördüm ancak şimdi pazartesi-salı, perşembe,cuma diye 2 parçalı bi split programı yapmak istiyorum normalde 1. gün göğüs, bacak, 2.gün sırt omuz kol diye düşündüm ama pek yararlı bir program olmadı sanırım. Çoğu kişinin de öneresi yaklaşık 6 ay full body programı ile ilerlemek. Ben de tekrardan eski programa geri döneyim diyorum ama genelde çoğu kişinin tepkisi çok fazla hareket olduğu ancak sırtta barbell row harici bırakmak istediğim bir hareket yok ve omuzlarım da zayıf olduğu için 3 yönlü çalışmak istiyorum ve her kas grubunu haftada en az 2 kere çalıştırmak istiyorum. Düşünceleriniz nelerdir bu konu hakkında ve Pazartesi - A, Salı B, Çarşamba rest, Perşembe A, Cuma B, Cumartesi-Pazar rest day olarak önerdiğiniz bir program var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim
Kullandığım supplementler de Protein, Hardline Arginine Fusion, Hardline KGT+ Caffeine ve yine Hardline markasının vitamin mineral ürünü beslenmeme de olabildiğince dikkat ediyorum, genel olarak korkum overtraingten dolayı boşu boşuna bu kadar şey kullanıp zaman harcamış olmayayım.
Harddisk işlem yapılırken iptal oluyor
İyi günler arkadaşlar, yaklaşık 2-3 ay önce laptopumun hddsi bozulmuştu. Seagate hdd ile değiştirmiştim ancak işlem yaparken ve ya oyun oynarken harddisk iptal oluyordur. Hdd'de bir sorun vardır diye iade edip amazondan farklı bir satıcıdan "TOSHIBA HDWL120UZSVA 2.5" Dahili HDD, 2TB L200 5400RPM SATA-3 6G 128MB" HDDsini satın aldım. Bu hdd'de oyun oynarken herhangi bir sorun olmuyor ancak harddiske bir şeyler yazılmaya başlandığı zaman iptal oluyor. oyun indirirken ve ya yüklerken 10 dakika sonra bilgisayar hddyi görmüyor, bilgisayarı açıp kapayınca tekrar yerine geliyor. hddnin sıcaklığı 35-37 dereceleri geçmiyor bile, bazen 33-34 derecede iptal oluyor. Harddiskte bir sorun olmadığı kesin, uzun süredir araştırmasını yapıyorum yazılımsal olarak bulabildiğim kadarını yaptım ancak sorun düzelmiyor. İlk harddiskimin sağlık durumu %20lere düştüğü için çok fazla bad sector olduğu için değiştirmiştim ancak böyle bir sorun yoktu, diğer hddlerin sağlık durumu %100 hiç bir sorunları yok. Sorunu çözmemde yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.
Razer viper mini mi? A4 tech bloody w60 max mı?
İyi günler arkadaşlar, yeni bir mouse bakıyorum ilk bloody w60 gözüme çarptı. İnternet üzerinde incelemesi ve yorumları neredeyse yok youtubeta ise rus kanalların incelemesi var. Daha sonra razer viper miniyi de gördüm ve ikisi arasında kaldım fiyat farkları yok denecek kadar az. Gönlüm bloody w60 maxtan yana ancak kalite farkları açısından tereddüt ediyorum. Sizce w60 max nasıl bir mousetur ? Kullanan bilen sensör kalitesini bilen var mıdır? Bir de elimin boyutu 18-19 cm, fingertip şeklinde kontrol ediyorum mouse'u, Viper minide zorluk çekme ihtimalim var mıdır. Şimdiden teşekkür ederim.
Razer Viper Mini - RAZER VIPER MINI - Vatan Bilgisayar
A4TECH Bloody W60 MAX - A4TECH BLOODY W60 MAX 10K CPI RGB GAMING MOUSE RED - Vatan Bilgisayar
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 630 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware