EVİME FİBER Mİ GELECEK
Merhabalar benim yaşdığım mahallemde alt yapı çalışmları yapıldı, ben vdsl internet kullanıcısıyım, bu alt yapı çalışmalarının sonunda evmin önüne böyle bir şey yerleştirdiler, fotoğraf temsilidir yerleştirilen şeyin ne olduğunu bilmediğim için bu resmi kullanıyorum, alt yapı çalışması yapan firma süperonline firması olduğu için sitesinden ne hız alırım sorugulaması yaptım ama sonuç yine vdsl internet alt yapısının sağldığı hızlar yani max 100mbps çıktı, bilen kişiler bana bu alt yapı çalışmasının neden olduğunu ve evime fiber alt yapı çekilip çekilmeyeceğini söyleyebilir mi? eğer bu alt yapı fiber alt yapısı ise evime ortalama ne kadar sürede dahil edilir çünkü alt yapı yapılan yakınımdaki eve gittiğimde bir arabanın ön camında süperonline reklam kağıdının yerleştirildiğini gördüm reklam kağıdının üzerindeki hızlarda 800 mbps vardı. bu arada şimideden teşekkür ederim yazı kalabalığı olmasın diye teşekkür mesajı yollmayacağım

Herkese merhablar
windows c diskine baktığımda anormal derecede bir şeylerin yer kapladığını gördüm
önce nelerin ne kadar yer kapladığını öğrenmek için detaylara tıkladım oradan geçiçi dosyların 214GB yer kapladığını gördüm, hemen çalıştırdan %temp% yazdım ve açılan klasördeki tüm dosyları sildim, bir tanesi hariç o klasörün ismi "etilqs_NHB4V2V2u5zTycM"'di bu klasör tam olarak 222 GB yer kaplıyor silmeye çalışssamda silinmiyor ben bu dosyayı nasıl silebilirimi dijital imzası yok

Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 590 (Bu ay: 471)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Superonline