Şimdi Ara

220 GB BOYUTUNDA NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM DOSYAYI SİLEMİYORUMm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

windows c diskine baktığımda anormal derecede bir şeylerin yer kapladığını gördüm

önce nelerin ne kadar yer kapladığını öğrenmek için detaylara tıkladım oradan geçiçi dosyların 214GB yer kapladığını gördüm, hemen çalıştırdan %temp% yazdım ve açılan klasördeki tüm dosyları sildim, bir tanesi hariç o klasörün ismi "etilqs_NHB4V2V2u5zTycM"'di bu klasör tam olarak 222 GB yer kaplıyor silmeye çalışssamda silinmiyor ben bu dosyayı nasıl silebilirimi dijital imzası yok

220 GB BOYUTUNDA NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM DOSYAYI SİLEMİYORUMm

• güvenli moddda açıp silmeyi dene

Windows 11'de Güvenli Mod'a Girme

• Hocam kullandığınız bir programın dosyası olabilir silmek kolay ama döndürmek zor he benim bilgisayarımda önemli bir şey yok illa silmek istiyorum formatla uğraşamam derseniz windirstat uygulaması ile diskinizi tarayım delete any way ile silebilirsiniz.

• tempte genelde bu boyutta dosya olmaz. aslında olmamalı

antivirüs ve malware taraması dene

güvenli modda silmeyi dene

izinleri kontrol et. sağtuş-özellikler-güvenlik

gerekirse gelişmiş ayarlardan sahipliği al, tekrar silmeyi dene

sistem geri yükleme noktası varsa denenebilir

• Disk temizlemeyi aç sistem bileşenlerini temizlemeyi seç hepsini işaretle ve işlemi onayla...

Önceki windows sürümlerine ait dosyalar yada windows update dosyaları olabilir ama dosya boyutu çok büyük bunun içinde fakat işlem sonunda belki silinebilir...

Dosya yine duruyor ise sanallaştırma yazılımları otomatik olarak bu kısmı kullanıyor genelde o nedenle ben elle başka bir konum seçiyorum sanal diskler için aklıma başka sebep gelmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 1 Mart 2025; 20:58:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önce şu sonuçları bir okuyun:

220 GB BOYUTUNDA NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM DOSYAYI SİLEMİYORUMmwww.google.com
    Google Search
    https://www.google.com/search?q=etilqs

İlla silmek istiyorsanız... Yani gerekli mi değil mi diye bilmek sizin sorumluluğunuz.

Bir komut satırını SYSTEM ACL'ye geçirin ve o klasörü silin.

1. SysInternals'ın PSTools'unu indirin ve bir yere açın.

2. Elevated (admin) bir cmd açın.

3. İçindeki psexec'i kullanarak "psexec -i -s cmd.exe" çalıştırın.

4. Yeni komut satırında "whoami" ile SYSTEM olduğunuzu doğrulayın.

*** DİKKAT . Yeni açılan o komut satırı artık SYSTEM ACL gücüne sahip. Yazacağınız her şeyi yapar. ***

3. "del" komutu ile o klasörü silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 1 Mart 2025; 23:13:0 >

• yardımınız için teşekkürler güvenli moda girince dosya kendiliğinden gitmişti, bende Pc'yi normal modda başlatıp antivürs programı ile tarama yapmak istedim hzılı taramada bir sonuç çıkmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.