PS5 almak üzereyim,ancak araştırırken bazı kullanıcıların elektrik kesintisi veya voltaj dalgalanmaları nedeniyle konsollarının zarar gördüğünü, hatta kartlarının yandığını gördüm.
Oturduğum bina 2018 yapımı ve evimde akıllı TV, laptop gibi cihazlar var, ancak elektrik kesintilerinden dolayı şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Yine de PS5 gibi değerli bir cihaz için akım korumalı priz veya UPS kullanmak gerekir mi?
Elektrik sisteminin güvenli olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Benzer sorun yaşayan veya önlem alan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
Şu an yurt dışında bulunuyorum ve yaklaşık 1 ay içinde Türkiye'ye döneceğim.
Ancak mevcut indirimleri kaçırmamak için, aile üyelerimden birine Türkiye PSN hesabı açtırıp bazı oyunlar satın aldım ( çünkü yurt dışından tr psn açılmıyordu birkaç kez denemiştim )
Bu hesabın açıldığı IP adresi, Türkiye'deki evimdeki IP adresidir.
Birkaç gün içinde buradan Avrupa bölgesinden bir PS5 almayı düşünüyorum.
Endişem şu: Konsolu ilk kez kurarken Türkiye'de açılan PSN hesabımı kullanacağım, ancak bu işlemi yurt dışı IP adresi üzerinden yapmış olacağım. ( ilk kurulum olucagi icin )
Bu durum, hesabımın veya konsolumun ban yeme riskini artırır mı? PlayStation sistemi beni tamamen yurt dışı kullanıcısı olarak algılayıp flagleme gibi bir işlem yapar mı?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler!
Xbox hesap kiralama için güvenlik
Merhaba, Arkadaslar yeni xbox kullanicisiyim yeni actigim hesabimda aldigim bazi oyunlari bitirdigim icin p1 veya p2 olarak kiralamak istiyorum fakat sunu farkettim hesap guvenligi icin neler yapabiliriz?
iki asamali dogrulama'da eposta ve authenticator koydum fakat hesaba bir kere microsoft live uzerinden giris yapilirsa hesabi verdigim kisi sifremi degistirebilir
bu yuzden siz ne gibi önlemler alıyorsunuz öğrenmek istedim, inceledim forumu fakat pek bir konu goremedim bunun hakkinda
community'de cok yeniyim hatam olduysa kusura bakmayin
Yardımcı olur musunuz ?
|
Altyapımız yok
|
Aliexpress Kargom gelmedi
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 88
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.061 (Bu ay: 195)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar