Anonymous Çeviri, gönüllü çeviri yapan herkesin şevkini kırdı ve gönüllü çeviri kültürünü bu yolla öldürdü.
Görselde gördüğünüz gibi artık Anonymous Çeviri'nin derdi insanlar türkçe oyun oynasın ve çevirmenlerimiz 2-3 kuruş kazansından çok sosyal medyada reklam verip kârlarını arttırmak olmuş.
Herhangi bir eleştiri yazıldığında yorumunuzu silmekten de hiç geri kalmıyorlar!
Benimle aynı görüşte olmayabilirsin ancak yamaların para ile satılması veya kiralanması kesinlikle yasal değildir!
Bu sebepten yaptıkları yamaların sahibi şirketlere bu konuda mailler göndereceğim ve Gönüllü Çeviriciliği sonuna kadar savunacağım!
Benimle aynı fikirde olanlar var ise yorum yazabilirler, sonuç olarak toplu mailler atabiliriz.
H3600 bağlantı problemi
internette herhangi bir sorun veya kesinti yaşamıyorum ancak bazen girdiğim herhangi bir site beni http://192.168.1.1/redirect.html sayfasına yönlendirmeye çalışıyor, yaklaşık 5-10 dakika sonra ilgili siteye erişimimi tekrar kazanabiliyorum, modemin dns kaynaklı bir sorun yaşadığını ve dns'i çözümleyemediğinde internet olmadığını söylediğini düşünüyorum
PS4 Nat Tip 3 Sorunu!
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.559 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun