Selamlar,
25 Ekim tecil tarihim vardı ve ben de geçtiğimiz günlerde bedelli askerlik başvurusu yaptım. Paramı yatırdım, sistemde param yatırılmış görünüyor ve "Askerlik Bedelini ödediniz, sınıflandırmanızı bekliyorsunuz" yazıyor. Öte yandan bugün e-devletten gelen mesaja göre
Ocak 2022 de sevk ve tecil işlerim olacak şekilde Bitlis'te er olarak asker görünüyorum. Bunun sebebini bilen var mı? Sistemsel bir yanlışlık mı yoksa bedelli askerlik yapmak isteyenler de başlangıçta böyle asker olarak mı atanıyor.
Askerlik statüm er olarak görünüyor.
Tecil tarihim 31 aralık 2021 görünüyor
Başka başvuru yapan tanıdıklarıma sorduğumda onlar "Er sınıfı Sonuçlandırma Sayfasında" böyle bir ekranla veya sevk ve celp tarihlerinin olmadığını söylüyorlar. Yardımcı olabilecek olan biri var mı?
Pazartesi günü askerlik şubesine gidip de soracağım ama çok tedirgin oldum :(
Edit:
Bugün askerlik şubeye gittim. Görevli kişi bedelli başvurumu görüntüleyebildiğimi ve süreçte herhangi bir sorun olmadığını bahsi geçen sevk tarihini dikkate almamam gerektiğini söylediler. Ancak her türlü bağlı olduğum şubeyi bir kez daha aramamın iyi olacağını söylediler. Sonuç olarak şu an değişen bir şey olmadı kağıt üzerinde ancak bedelli sürecimin devam ettiğini teyit edebilmiş oldum en azından.
Satılık Erkek Karakter
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.054 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları