1-1.3m arası geniş aile aracı önerisi?
|
Sharkoon TG5 Pro kasaya sıvı soğutma ekran kartı
Sharkoon TG5 Pro kasam var. Sıvı soğutma ve ekran kartı almayı planlıyorum. Kasanın 360mm sıvı soğutmayı desteklediğini gördüm, ancak RAM'ler yüzünden üst panele sığmayacak gibi görünüyor. Bu nedenle, ön panele takmayı düşünüyorum ve ön paneldeki fanları üst tarafa taşıyacağım. Corsair 360mm sıvı soğutma ve 4070Tİ MSI Trio'ya da Suprim modeli veya ASUS ROG gibi bir ekran kartı alacağım. Şimdi sorularım şunlar:
- 360mm sıvı soğutma benim kasamın hangi kısmına takılır, ve 360mm sıvı soğutma uygun mudur?
- Ekran kartı 4070 Ti alacağım hepsinin boyutu aşağı yukarı aynı sanırım. Bu kart ile sıvı soğutma kasaya sığar mı?
- Bu kasaya sahip olan ve sıvı soğutmayla kullanan arkadaşlar örnek fotoğrafları atabilir mi?
Bu sıvı soğutmayı düşünüyorum. Uygun mudur kasama?
Sisteme RTX 3060 takılınca görüntü gelmiyor
Hazır sistem aldım. Ryzen 5 5600X, ekran kartım MSI RTX 3060 Gaming X. Sistemi aldım görüntü alamadım aldığım yere geri gönderdim onlar görüntü aldı ve elektrikle alakalı binamda sorun olabileceğini söylediler. Eski kasamdaki 1050 Ti takıyorum görüntü geliyor 3060'ı takıyorum görüntü yok. Bir sürü şey denedim hiçbir şekilde çözemedim. Sigortadan kablo çektim elektrik tesisatından sıkıntı varsa diye onu taktım bir anlık TV de görüntü aldım ardından yine gitti. Lütfen yardımcı olun bir türlü çözemedim. Sorun ne olabilir?
Fps Ping iyi olmasına rağmen donma sorunu Acill Yardımmmm
|
Fps Ping iyi olmasına rağmen donma sorunu Acill Yardımmmm
|
|
Opel Astra HB 1.4 Turbo Sport Modeli almalı mıyım ?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 74.172 (Bu ay: 2.037)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Araç tercih-kıyaslama