Sharkoon TG5 Pro kasam var. Sıvı soğutma ve ekran kartı almayı planlıyorum. Kasanın 360mm sıvı soğutmayı desteklediğini gördüm, ancak RAM'ler yüzünden üst panele sığmayacak gibi görünüyor. Bu nedenle, ön panele takmayı düşünüyorum ve ön paneldeki fanları üst tarafa taşıyacağım. Corsair 360mm sıvı soğutma ve 4070Tİ MSI Trio'ya da Suprim modeli veya ASUS ROG gibi bir ekran kartı alacağım. Şimdi sorularım şunlar:
Bu sıvı soğutmayı düşünüyorum. Uygun mudur kasama? |
Sharkoon TG5 Pro kasaya sıvı soğutma ekran kartı
-
-
40 cm ekran kartı için boşluk var demiş (tabi bu boşluk hesabını neleri katıp yaptılar bilmiyorum). 5-6 cm kadar sıvı soğutma için pay bıraksak 33-34 cm kart sığabilir. Suprim X / Gaming X ~34 cm civarı. Kurtarır gibi duruyor.
-
360mm sıvı soğutmayı desteklediği söylüyor kasa ama gece baya bir araştırdım hep ön panele takılmış şekilde sıvı soğutmalar. Acaba üst kısma uygun olur mu? Üste takmak istiyorum. Ram ile üst taraf arasında çok yer yok ölçtüm 3.5 cm falan bir yer var sıvı soğutmaların enini bilmiyorum. Üst tarafa takılabilir mi? 360mm ya da 240mm sıvı soğutma ?
-
Kasanın boyutları nedir?
41 genislik 46.5 uzunluk 22CM de derinlik var benim kasada ustte 360 AIO var.Anakart ve Ram de sorun gormuyorum.
Sizinkinde bir 5.2cm gordum bir yerde ,AIO uste takarsanız 1 fanı iptal edip 2 fan ı da one koyarsınız.Benimkinde 3. sıgmıyor.Radyatorden cıkan borulardan takılmıyor.
Cok buyuk ihtimal ile 360 AIO uste sıgar diye dusunuyorum.O zaman da Ekran kartını rahatca takarsınız.Arctic cok kalınmıs.O zor olabilir.
-
Bu sıvı soğutma uyar hocam.
inventusSHARKOON S90 RGB AIO 360mm, ARGB, Siyah, AM5,AM4, LGA1700, LGA1200 İşlemci soğutucusu - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14048
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X