Sabah durduk yere bilgisayarım Windows yüklenme ekranından sonra siyah ekran verdi açılmadı 3 kere format attım düzelmedi. Ne zaman update atsam çöküyor düzelmiyor. Manuel olarak gtx 1660 super update yüklemeye çalıştım çöktü. Sistemi 1 saat geri aldım kullanırken şimdi aygıt yöneticisinde ekran kartım için şöyle diyor: Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Lütfen yardım edin.
7000 tl sistem tavsiyesi
Selamlar, elimde 7000 tl gibi bir bütçe var. Rtx 3060 5000e kadar çıkarsa almayı düşünüyorum ancak öyle gözükmüyor. Hazır sistemler 10000 tl olacak diyenler de var. Sormak istediğim soru, benim alacağım sistemin ekran kartı hariç her şeyi yerinde, i3 10100f(ya da i5 10400f) h410m a pro. Ben bu sistemi alırsam ana karttan görüntü alabilir miyim webde gezmek için vs? Stoklar geldiği gibi de ekran kartı alırım. elimde 7000 tl olmasına ragmen önümüzdeki ayın 15ine kadar 1000 1500 tl daha toplamam da mümkün.
Merhabalar sn49fil403 televizyon kullanıyorum, android smart ama bluetooth özelligi yok şimdi ben airpodslarımı bağlamak için sadece şu küçük bluetooth adaptörlerinden mi almam lazım yoksa büyük olanlardan mı?
Demek istedigim alıcı verici olan mı yoksa sadece usbnin ucu kadar olanlardan mı?
teşekkürler.
Bazı sitelere girilmiyor.
|
Harddisk kayboluyor.
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.429 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar