Merhabalar, 2-3 gündür internetimde sıkıntılar var ama sadece kendi bilgisayarımda yaşanıyor sanırım virus; Hata şöyle bazı siteler açılmıyor(speedtestnet vs) steam indirme yapmıyor önceden github'da açılmıyordu ancak malwarebytes üzerinden yaptığım bir scanda 2 tane virus sildim github açıldı ama indirme sorunu ve bazı sitelere giriş yapamamam devam ediyor sanırım proxy sorunu ama nasıl çözebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İmzamdaki konuya log gönderebilirsiniz.
merhaba.
1- hangi tarayici kullaniyorsun? 2- baska tarayici ile sorun devam ediyo mu? 3- proxy sorunu oldugunu dusunduren nedir? bir degisiklik yaptin mi yakin zamanda?
pandistanbul
kullanıcısına yanıt
1Chrome kullanıyorum. 2Evet devam ediyor 3Son zamanlarda touch vpn kullanıyorum ve çoğu türk gibi bildirimleri takmadan kapatıyordum. Arada bir chrome için proxy gibi bildirimler geliyordu ve kapatıyordum.
simdi sadece kendi bilgisayarimda yasaniyor demissin ama yine de, baska bir aga baglanip orada dener misin? mesela telefonun hotspotundan.
yeni mac kullanici hesabi acip orada denenebilir guvenli mod'da acilip orada giriyor mu bakilabilir sorunu daha iyi anlamak adina. (acarken sol shifte basili tutulacak elma gorene kadar)
eger baska agda sorun yoksa hic mac'i kurcalamaya gerek yok. eger test kullanicida sorun yoksa kullanici bazli sorun var diyebiliriz. guvenli modda duzgunse guvenli modun devre disi biraktigi bir sey buna sebep oluyor diyecegiz.
pandistanbul
kullanıcısına yanıt
Yardımlar için teşekkürler kendi aptallığım da var ama türktelekom yüzünden olmuş. En başından aslında telefondan da internete giremiyormuşum bunu bilgisayara wifi adaptörü takıp internet almaya çalışırken farkettim. Sonra türktelekomu aradım ve "hattınızı güncelledim tekrar deneyin" dedi ve bum! bütün sorunlar çözüldü. Aslında başından beri türktelekomun hatasıymış,faturayı öde yoksa 14ünde internetin kapanır bak gibi bir uyarı yapmak için internetimi kesmişler ve manuel olarak açılana kadar internetim öyle kalmış.Nasıl bilmiyorum ama LAN kablosu ile bağlıyken internete(en azından bazı sitelere) girebiliyordum. Aynı sorunu yaşayan insanlar önce bi İnternet Servis Sağlayıcılarına telefon açsın çok vakit almaz zaten.(turknetçiler üzgün)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme