MacBook Air 2020 Ekran Kapağı hk.
Merhaba arkadaşlar, elimde MacBook Air 2020 var, ancak bir kaza sonucu elimden düştü ve ekranın arkadasındaki metal bölge köşe kısmından yamuldu. Ekrana arkadan baskı yaptığından dolayı, renk siyah olunca yamukluğun olduğu yerde sarı ışık süzmesi mevcut. Elimle yamuk olan yere baskı yapınca sarı ışık kayboluyor. Yanı ekran sağlam ancak kasası yamuk. Ekranın bulunduğu kasayı nerede değiştirebilirim? Önerebileceğiniz bir teknik servis vs var mı?
Macbook Air Elimden Düştü
Merhaba arkadaşlar bugün talihsiz bir olay yaşadım. MacBook elimden düştü ve ekranın olduğu kısım yamuldu, yamulmanın etkisiyle ekrana baskı yaparak sanki ekrana bastırınca çıkan farklı renkler sadece siyah renk üzerinde görünmeye başladı.
Kasaya arkadan elimle bastırınca renkler kaybolup normale dönüyor. Resimleri ekledim, ancak resimdeki sarılık çok fazla çıkmış, normalde öyle bir sarılık bulunmuyor.
Şimdi aklımda iki soru var, bu şekilde kullanmaya devam edersem ekrana zarar gelir mi ? Yoksa ikinci bir düşüşe kadar böyle kalır mı ? Ve üst kapağı nasıl düzeltebilir / değiştirebilirim.
Bu vurulan yer
Buda diğer taraf, sağlam kısım
Bu ekrandaki sarılık, sadece siyah renkte oluyor. Ama bu kadar fazla değil, kamera baya fazla almış
Bu vurulan yer
TEKNOLOJİ HABER SİTESİNE YAZAR ALIMI
Merhaba,
Teknoloji haber sitesi kurduk 2 ayı aşkın bir süredir.Ve şuan yazar ihtiyacından dolayı yazar alımı yapmaya karar verdik. Site ismini sorun çıkartabileceğini düşünerek paylaşmıyorum.
Yazar alımı yapılacak alanlar ;
3 kişi Mobil , Mobil Uygulamalar.
3 kişi Donanım
3 kişi Film , Dizi
3 kişi yazılım
alanında olmak üzere toplam 12 adet yazar alımı yapacağız.
Haber sitemiz için çok yakında birPortal temasını alıp ,android uygulamamızı kuracağız.
İletişim ve daha detaylı bilgi için ;
@beritankorkusuz -İnstagram
beritankorkusuz7635@gmail.com
Yazarlara şuanlık deneme aşamasında ürün verilecektir. Ürünler dijital olacaktır. Daha sonradan ücrete çevirilebilir.
Aynı zamanda 1 tane de tasarım işleri ile uğraşan sitemizde aktif olarak ,zevk alarak tasarım yapabilecek bir kişiye ihtiyacımız var.
Teşekkürler. Yaş sınırlaması en az 15.
Dostlar hepinize merhaba,
Kendim ve ekibim için haber sitesi oluşturdum ve şuan yayında site : korkusuzmedia.com
Sitede
40 adet %100 özgün içerik en az şuan 45 olması lazım
Gizlilik Sözleşmesi, Hakkımızda , Künye ,iletişim gibi bölümler
Özgün alan adı ve logo ,
Günlük 170 200 ziyaretçi
Wordpress altyapısı
Search Consele ,site map ,analystick , google site kit ..
Yoast seo pro ile seo yapılandırması .
Site 1 Temmuzda Yayına açıldı ve yarın 500k lık oyun sayfamda yukarı kaydır ile hediye oyun vereceğiz.
Sitede her şey aktif sizce ne zaman onaylanır ?
Meslek: Yazılım Mühendisi
İşlemci : AMD Ryzen 7 3700x + Corsair A500 Anakart: Asus Rog B550-E Gaming RAM : Team T Vulkan Z 4X8GB 32GB 3000MHZ SSD: Adata Xpg Pro 256gb m2 SSD : Adata Xpg Pro 512Gb SSD : Sandisk Evo Plus 240gb HDD: Toshiba 7200RPM 1TB Ekran Kartı: Asus Rog Strix 2080 Ti Kasa: Corsair 275R Airflow White PSU: Aerocool Kcas Plus 700w 80+ Bronze |
İşlemci : AMD Ryzen 7 3700x + Corsair A500 Anakart: Asus Rog B550-E Gaming RAM : Team T Vulkan Z 4X8GB 32GB 3000MHZ SSD: Adata Xpg Pro 256gb m2 SSD : Adata Xpg Pro 512Gb SSD : Sandisk Evo Plus 240gb HDD: Toshiba 7200RPM 1TB Ekran Kartı: Asus Rog Strix 2080 Ti Kasa: Corsair 275R Airflow White PSU: Aerocool Kcas Plus 700w 80+ Bronze |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 1.553 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket