Şimdi Ara

Macbook Air Elimden Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün talihsiz bir olay yaşadım. MacBook elimden düştü ve ekranın olduğu kısım yamuldu, yamulmanın etkisiyle ekrana baskı yaparak sanki ekrana bastırınca çıkan farklı renkler sadece siyah renk üzerinde görünmeye başladı.

Kasaya arkadan elimle bastırınca renkler kaybolup normale dönüyor. Resimleri ekledim, ancak resimdeki sarılık çok fazla çıkmış, normalde öyle bir sarılık bulunmuyor.

Şimdi aklımda iki soru var, bu şekilde kullanmaya devam edersem ekrana zarar gelir mi ? Yoksa ikinci bir düşüşe kadar böyle kalır mı ? Ve üst kapağı nasıl düzeltebilir / değiştirebilirim.

Bu vurulan yer

Buda diğer taraf, sağlam kısım

Bu ekrandaki sarılık, sadece siyah renkte oluyor. Ama bu kadar fazla değil, kamera baya fazla almış

Bu vurulan yer

• bana led ışık sızması gibi geldi, böyle durumlar tv lerde özellikle meydana gelebiliyor, bunu onlemek icin arka tarafı aydınlatan ledlerin üzeri bantla kapatılıp sızmanın bi tık onune geciliyor fakat apple da tamir olacagını sanmıyorum direk değişirler.

• geçmiş olsun. ışık sızması oluşmuş, yamulmadan dolayı. direk ekran değişimi yapıyor servis. tamiri çok sıkıntılı olur. bir zaman sonra o bölgeden, ekrana baskıdan dolayı lcd'nin çatlama riski var.

• Teşekkür ederim, konuştum servisle bu şekilde kullanabilirsiniz ekran değişimine gerek yok dediler. Büyüme olmaz ama düşürmeyin dediler bir daha :). İlla düzelsin diyorsanız ekran değişimi olacak dediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad Air İçin Kılıf Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.