Arkadaşlar PttAVM'den Anker Q45 almıştım ve cihazda ANC ile kullanınca hiçbir şarkı çalmaz halde iken 4. ve 5. kademede bir tık rahatsız edici dip ses var. Bu normal mi? Bir de kulaklığın ayarlarında kulaklık için önceden kişiye özel ekolayzır tarzı bir şey oluşturulmuş ben daha oluşturmadan önce. Ve de ayarlardan çift cihaz bağlantısı sekmesinde hiç baglamadigim cihazlar çıkıyor. Bu ürün kullanılmış mı? Kullanılmış ise ben bunu nasıl iade edeceğim almıyorlar diye biliyorum kulaklıkları.
2000 tl bluetooth kulaklık önerisi
Kulak içi kulak üstü fark etmez. ANC ve çift cihaz desteği önemli. Önerileriniz neler?
Banggooddan klavye aldım. Takip numarasını pttye sorgulattığımda itam turkiyeye ulaştı diyor ama gümrük kaydı falan yapılmamış. 10 gündür böyle. Kargonun ücretsiz olmasından dolayı air parcel register ile almıştım klavyeyi.
Müşteri hizmetlerini arıyorum diyor ki türkiye kaydı yapılmamış bir numaraya yönlendiriyor 2126714444 arıyorum açan yok internete numara nerenin numarası diye baktığımda PTT Kargo AVRUPA YAKASI KARGO İŞLEME MERKEZİ olarak çıkıyor onun da farklı bir numarası var galiba internette başka numara çıkıyor onu da aradığımda açan olmuyor dahiliye meşgul diyor kaç dakkadır. Ben kimi arayıp sorabilirim kargo hakkında?
Forum kategorisinden kargo veya gümrük gibi başlıklar bulamadım üzgünüm.
Elimde 340 TL var aşamam bütçeyi. Selamlar elimde superonlinenın verdiği modem hg255s var ve modem 2.4 ghz de bile odam dışında adam akıllı çekmiyor. Paketim 35 mbps superonline fiber. Bir router bakarken çoğu kişi bu modeli önermiş ben sol fiber de bu ürünü kullanabilir miyim? Ürün ile fiber de bir çakışma uyumsuzluk olur mu fazla bilgim yok lütfen yardımcı olun. Bu bütçede daha iyi bir ürün varsa önerebilirsiniz.
Merhabalar, öncelikle şu an elimde Rampage R36 drop modeli var. Alalı bir 7-8 ay oldu herhalde ama babamın AUX kablosunu test etmek amaçlı kulaklığımı alıp mikrofon girişine AUX kablosu takınca kulaklığın mikrofon girişi bozuldu. Benim de kafamda bir kablosuz oyuncu kulaklığı almak vardı kablolardan kurtulmak için. Geçenlerde furylevellin kulaklığı çıktı onu alacaktım fakat araştırdığımda yakın fiyatında HyperX'in kulaklığını buldum hangisini tercih etmeliyim? Genel olarak FPS oyunları ve Online dersler için kullanacağım.
|
Kablosuz kulaklık seçimi
|
Ghz
|
Superonlıne hız yavaşlığı
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.326 (Bu ay: 106)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar