Polo Amortisör Takımı
Arkadaşlar 2013 model 1.6tdi 200bin km de polo aracım artık yaşı gereği ön takımı komple değiştirtmeyi düşünüyorum ön amortisör en kaliteli hangi marka almalıyım bilenler bilgilendirebilir mi internette çok farklı fiyatlar var kimi 3bin demiş kimi bin lira demiş monroe var sachs var hangi marka iyidir fiyat önemli değil. arka amoortisöre bakmadım ama değişmişken onu da elden geçirmek istiyorum
Volkswagen 1.6tdi egzoz kokuları
Arkadaşlar merhaba, 3 tane 1.6tdi motora sahip arabamız var 3ününde birbirinden farklı egzoz kokuları var aradaki farkları bilen varsa yeşillendirsin
1.6tdi cay motor polo egzoz kokusu güzel böyle kloru andıran bir egzoz kokusu var 190.000km de
1.6tdi clh motor yeni nesil seat ibiza hiç kokusu yok ayrıca adblue sistemi var belki bu yüzdendir 60.000km de
1.6tdi clh motor passat o da yeni nesil ama adblue sistemi yok 56.000km de ve egzozu acayip yanık pis iğrenç bir kokusu var ibiza 1 kere rejenarasyon olurken passat 3 kere rejenarasyona giriyor polo zaten hiç olmuyor nerdeyse :D cay motoru saymazsak ibizayla passat aynı motora sahipken nasıl böyle egzoz kokusu farkı olabilir?
Lastik sibopları
Merhaba arkadaşlar.
2005 senesinde sıfır fsi jetta almıştık ve lastikteki sibopları sökmeden üzerinden şişirilebiliyordu o dönemlerdeki vag grubu arabalarının çoğunda vardı bunu internette bulabilir miyiz ne diye aratmak lazım bilen var mı çok saçma bi konu ama çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim
Tp-link extender bağlanamama problemi
merhaba arkadaşlar,
bir yıldır sorunsuz kullandığım tp link re 200 ac750 wifi extender ile problem yaşıyorum. telefonlar modemden uzaklaşınca extendera bağlanıyor otomatik ama laptopum uzaktaki modeme bağlanıyor resetledim tekrar kurdum ettim ama bilgisayarım hala ana modeme bağlanıyor, çözümünü bilen var mıdır?
Baz İstasyonu Kurma
|
Yurtdişında sinyal alinir alinmaz paket devreye girmesi
|
Gpon internet
|
VW Polo 1.6TDI Sinyal Silecek Kolu
|
Apple müzik karisik calma sorunu
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 295
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.396 (Bu ay: 420)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 80 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar