Gigabyte M32QC İsteğim HZ alamıyorum, Kablo Önerisi Yardım
bugun Inca ITCT-40 USB4 8K@60Hz Thunderbolt 4/3 40 Gbps PD240W Type-C to Type-C Kablo - 0.8m aldım. Fakat macbook air m1 işlemci bilgisayarımdan ekran bağladığımda hala 60 hz olarak 2560x1440 resolution alıyorum. Yanlış bir kablo mu aldım ? veya istenilen hz almam için ne yapmam lazım ? lütfen yardım please.
İpad Air 11" M2 yanında alacağım Kalem hakkında öneri.
Arkadaşlar Merhaba,
Umarım herkesi iyidir. Apple iPad Air 11 inç (M2): Liquid Retina ekran, 128 GB cihaz aldım.
Benim tasarım vs gibi işlerle ilgim yok. Bu yüzden kullanım amacım; ingilizce veya bir tez üzerinden notlar alacağım ve bu notları elektronik olarak tutuacağım bir tablet olarak kullanmayı düşünüyorum.
Şuanda cihazı aldım, fakat apple pencil pro çok pahalı geldi. Bunun yerine ne alabilirim. Bide bu kullanım için yanında alacağım ekran koruyucu, paperlike koruyumu ? gibi kısımlarda destek istiyorum. Makine müh. yani bunun kullanımı tasarımdan çok not alma, yüksek lisans, yabancı dil çalışması için kullanılacaktır.
Ayrıca ek olarak; macbook m1 13" laptop var.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 425 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları