Şimdi Ara

İpad Air 11' M2 yanında alacağım Kalem hakkında öneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Umarım herkesi iyidir. Apple iPad Air 11 inç (M2): Liquid Retina ekran, 128 GB cihaz aldım.

Benim tasarım vs gibi işlerle ilgim yok. Bu yüzden kullanım amacım; ingilizce veya bir tez üzerinden notlar alacağım ve bu notları elektronik olarak tutuacağım bir tablet olarak kullanmayı düşünüyorum.

Şuanda cihazı aldım, fakat apple pencil pro çok pahalı geldi. Bunun yerine ne alabilirim. Bide bu kullanım için yanında alacağım ekran koruyucu, paperlike koruyumu ? gibi kısımlarda destek istiyorum. Makine müh. yani bunun kullanımı tasarımdan çok not alma, yüksek lisans, yabancı dil çalışması için kullanılacaktır.

Ayrıca ek olarak; macbook m1 13" laptop var.

• @Falsoluserttop

@Heisenbergin asistanı

Arkadaşlar dönüş yapcak biri yok mu ?

• m1 işlemci ipad alıp ya da 10.nesil ya da 9.nesil alıp 1.nesil apple pencil alsaydın ya ne gerek var m2ye not tutma işinde parana yazık. Video edit yaparsın 4k içerik üretirsin adobe kullanırsın ok ama nota ne gerek var m2 işlemcili ipade ? Basit bir android samsung tablet bile iş yapardı. Paperlike kağıt hissi verdirir ama görüntü kalitesini düşürür sürekli not alacaksan al ama film dizi fazla izlerim dersen normal temperli koruyucular daha iyi.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Ya dostum adam senden akıl istemiyor, kalemle ilgili soru soruyor

Hayırlı olsun demek bu kadar zor mu
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Adam benden basbayağıda akıl istiyor. M2 ipad almış ama kaleme gelince ücreti fazla bulmuş tam temel fıkrası gibi yemin ediyorum. Aynı ferrari alıp tüp taktıran adam misali. Pek hayırlı bir şey çıkmaz gibi bundan. O yüzden demedim.

• Hahaha yorumlar için teşekkür ederim. Tüm feedbacklere açığım arkadaşlar eyvallah.

Dediğim gibi ileriye dönük alayım dedim. Diğer ipadler sonrasında yavaşlar diye almadım. Bide 64gb belleği var.Bide aralarında çok fiyat farkı olmadığı için ipad air m2 yanından kullandım.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    ipad için mi konuşuyor arkadaş bi okusana ne yazdığını dostum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamadım dostum ?

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

ya arkadaş seni kim haber editörü yaptı ? Etiketlemiş beni, ben kendi yorumumu yaptım. İsterse m4 işlemci ipad alıp not tutsun banane.

• Hocam, tripli yazma; öneri olarak çıkınca bende ekledim.Bunda sitem yapacak bir durum söz konusu olmadığını düşünmekle beraber, seninde buradaki yetkilerin dahilinde bu iletişimin sağlanması konusunda destek sağlamanı bekleriz.Do you know ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.