Şimdi Ara

Yazılım mühendisliği için MacBook Air M2 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılım mühendisliği için üniversiteye götürmek için MacBook Air M.2 16 GB RAM'li halini almaya düşündüm alınır mı? Yoksa Windows PC olarak aklımda söyle bir şey de var bunu almak yerine yaklaşık 13K daha fazla verip MacBook alınır mı? Daha 5-6 yıl boyunca kullanmak istiyorum oyun amacım yok aldığım PC de.

• M2 macbook kesinlikle mutlu eder. Attigin diger bilgisayar da mutlu eder tabii ki. Ama MacOS compiling konusunda, kaynak yonetimi konusunda windowstan fersah fersah ileride oldugu icin bir kac sene sonrasinda bile gercekten karsilastirdigin bilgisayara gore cok cok daha fark acacagina emin olabilirsin. Benim tavsiyem macbook olur. Tabii ki Windows uzerinden de gayet verim alabilirsin, ama MacOS'nin UNIX olmasi, compiling daha hizli islemesi, kaynak yonetiminin daha iyi olmasi sebeplerinden dolayi ben olsam MacOS bir cihaz tercih ederim. Ama diyorsan usta ben system admin olacagim, benim derdim scripting, ben bu is uzerinden yurumek istiyorum. O zaman tabii ki windowstan baska cihaz ben tercih etmezdim. Yani biraz senin ne yapacagina bagli. Ben 10 yillik thinkpadlerle harikalar cikaran insanlar da biliyorum. Tamamen imkan ve senin ne yapmak istedigine bagli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanlı olanı al imkanın varsa. Yani Pro sürümünü (mbp)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.