Arkadaşlar yurt dışından 3 kutu supplement gerekli usa da görüküyor ürün gelecek arkadaş yardımcı olabilir mi.Kutu başı 50/75 dolar arası verebilriim.
Arkadaşlar matematik türkçe geometri coğrafyada hangi hocaları takip ediyorsunuz. Hangi kaynakları çözüyorsunuz ?
Arkadaşlar bazı kanallarım da sinyal yok hatası alıyorum ama uydu bulucuyu taktığımda aynı kanallardan sinyal alıyorum tv ye takınca sinyal göstermiyor bazı kanallar böyle anlamadım gitti kaç gündür ?
Macbook Logitech klavye Yardım
Merhaba Arkadaşlar
Logitech usb klavye kullanıyorum macbook için klavyedeki ctrl tuşuna Command tuşunu atayamadım ne yaptıysam harici klavyede kısayolları nasıl halleniyorsunuz acaba
Ekran Kayıt Programı ve PDF önerisi
Arkadaşlar bana kaliteli ekranı kayıt eden program lazım Öner’iniz nedir acaba birde PDF programı hangisi iyi acaba
Arkadaşlar covid pozitif çıktım karantinam 22 sinde başladı polis 1 bitecek diye kağıt astı sonra en son gün gece aradı gece 12.00 da karantina bitiyor haberin olaun diye. 2 sinde yol çevirmesinde aldılar karantinayı ihlal diye polisi aradım karantinan bitti kardeşim dedi tekrar şimdi yurttayım EGM ile Sağlık Bakanlığı entegre değil iki kurum birbirine atıyor sorunu aman dikkat edin cidden sistem sorunlu karantina süresi bitti diye çıkayın 1/2 gün sonra düşüyor sanırım
Kaynak Önerisi
|
Kaf Serisi
|
Nerede: Forum ana sayfasına bakıyor.
Son Giriş: 8 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 567
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 5.541 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 423 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic