Window 10 Masaustu simge hizza sorunu
Merhabalar herkese,
Bildiginiz gibi Maclerde masaustundeyken simgeleri istedigimiz yere koyabiliyoruz hizzalamadan bunu windowsta yapmanin bir yolu varmidir acaba. Tesekkurler...
197 Boy İçin Motor Tavsiye
Arkadaşlar Selam. Öncelikle bu platformu çok kullanmıyorum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Yaşım 17 197 boyundayım A1 ehliyetim var ve Honda Activa 100 2001 model kullanıyorum. 10.000km civarı yol yaptım 5 ayda. (Bunu çok kurcalamayın :) ) yani motorun altımda ufak durması gibi saçma şeyleri aştım artık sadece rüzgarda yelken etkisi yapıyorum o motora. Neyse zaten yakında 18 e gireceğim Ve 250cc rahat pozisyonda oturabileceğim motor arıyorum. Super Sport veya scooter farketmez önerebileceğiniz bir motor varmıdır ? 50k bütçem var. (İkinci el motor alacağım.) Ben biraz araştırdım Xmax 250 veya R25 almak istiyorum. Xmax 250yi denedim rahat geldi. (Benim kullandığım kürüstürden sonra herşey iyi gelecektir zaten ama) Boyum uzun olduğu için istediğim Cbr125r motorunu alamamıştım içime oturmuştu o yüzden bu sefer güzel bir motor almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden...
Gümrükten geçebilecekk ürünler
Merhaba ben telefonumu kırdığım için yurt dışından lcd ekran ve telefon kasası sipariş ettim lcd gümrükten sorunsuz geçti ama telefonun kasasını geçiremedim. Bildiğim kadarıyla sim kart girişi olan ürünleri ülkeye sokmak yasak birde bir takım başka ürünleri. Telefonun kasasını x-ray yada neyle kontrol ediyorlarsa telefon mu sanmış olabilirler yoksa benim salak çinli satıcı direk iphone mu yazmıştır ? Benim için gerekli bir şey ön ekranımı değiştirdim fakat telefonun arkası hala dökülüyor. Türkiyeden al diyenler olabilir diye ekliyorum vergi dahil 250 lira civarı daha pahalı tutyor. Yanii biraz mecbur sayılırım. bilgisi olan yazabilirse sevinirim. Teşekkürler.
Tüketici Hakem Heyeti
Buraya açmam ne kadar mantıklı en ufak bir fikrim yok ama merak erriğim bir şey var mart sonu gibi Apple şirketini Tüketici hakem heyetine vermiştim en son geçen ay gündeme falan alındı yazdı sonrasında savunma istendi. Savunmada tam 21 gün önce geldi. ama ondan sonra her hangi bir işlem gerçekleşmedi. bildiğim kadarıyla 2 haftada 1 toplanıyorlar ama 2 hafta 14 gün eder hafta sonları dahil. yani çok anladığım bir konu da değil. ama bilgisi olan varsa cevplasın. Teşekkür ederim.
Kali linux kurarken alınan hata
|
Turkcell Cayma Bedeli
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.270 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası