Arkadaşlar Selam. Öncelikle bu platformu çok kullanmıyorum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Yaşım 17 197 boyundayım A1 ehliyetim var ve Honda Activa 100 2001 model kullanıyorum. 10.000km civarı yol yaptım 5 ayda. (Bunu çok kurcalamayın :) ) yani motorun altımda ufak durması gibi saçma şeyleri aştım artık sadece rüzgarda yelken etkisi yapıyorum o motora. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeaa -- 5 Eylül 2021; 20:45:17 > |
197 Boy İçin Motor Tavsiye

-
-
Sulak yerde mi büyüdün?
-
Evet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ss kullanmadıysan ilk önce bir dene sonra karar ver. R25 tabi ki öneririm ama genelde scooter kullananlar sevmez.
Xmax ise herhalde dünyanın en rahat motoru, tanıdıkta vardı kullandım birazcık bayılmıştım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O boyla tek sırıtmayacağın motor yapılı bir enduro olur. Elindeki bütçeyle de iyi bir araştırma ve sıkı bir pazarlıkla 2000-2003 arası BMW R1150GS öneririm. Temizini bulursan evladiyelik motordur;)
-
Kesinlikle bencede xmax çok rahat bir motor. Ama artık birazda super sport motorda sürmek istiyorum en azından tadını çıkartayim. Bunla getir kuryesi gibi geziyorum
-
Zaten bu boyla sırıtmayacağım bir motor diye bir şey yoktur sanırsam. zaten benim derdim dışardan nasıl gözüktüğü değil. Ben keyif alayim yeter benim içinn :) Dediğin motoru araştırmıştım ama 1.5 yıl daha deneyim gerekiyor A sınıf ehliyet için. motoru alırım sonra bir o kadardarda ceza öderim devletimize her halde :D Tavsiyen niçin Teşekkür ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeaa -- 6 Eylül 2021; 18:6:24 > -
Ahahha doğru hocam
Hyosung, daelim, bajaj harici bir model bakabilirsin. Kawasaki zaten minnacık sana hiç olmaz. Ktm 250rc de bir tık küçük o da olmaz. Geriye bir cbr 250r bi de r25 kalıyor. Ha bir de suzuki gsx250r var ama çok kullanan görmedim. Bu üç modelden birini öneriyorum, hayırlı olsun şimdiden :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Suziki gsx250r Güzel beğendim aslında ama herkes servis ve parça sıkıntısından bahsediyor internette . honda cbr fiyatı biraz daha uygun ama bakacağım. @a_y_k_u_t Teşekkür edrim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeaa -- 6 Eylül 2021; 18:33:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X