|
1.70 boy çok mu kısa ?
-
-
penisi küçük olan aslan açığını kükremesi ile kapatırmış
-
Kısa sayılır
Ortalama demicem. 1.75 e ortalama denebilir.. ama 1.70 kısa sayılır cidden. Bazen 1.65 Lik adamla aynı görünüyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istedigin kadar yakısıklı ol,1.80 orta tipte biri daha şanslı bu konuda
-
Çok değil ama kısa, farkı kapaması için ciddi yakışıklı olması gerekiyor bakanın dönüp tekrar bakmasını sağlayacak kadar.
-
Tom hardyde 170 ve dunyanin en yakisikli adami
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısa dostum artık yeni nesilde 180 ve aşağısı kısa. Ben 175 im kısa hissediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzalesistedigin kadar yakısıklı ol,1.80 orta tipte biri daha şanslı bu konuda
evet maalesef gerçek bu. 1.60'lık kızlar bile 1.80 erkek istiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyMondayevet maalesef gerçek bu. 1.60'lık kızlar bile 1.80 erkek istiyor
Alıntıları Gösterİstese ne yazar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBİstese ne yazar
Alıntıları Gösteryani demek istediğim;
çok içlerine sinmeyerek çıkarlar 1.80 altı olanlarla 1.80 üstü bulunca da direkt şutlarlar(tipi ortlama veya üstü)
ama dediğiniz gibi para olduktan sonra bunların bir önemi kalmıyor
-
1.95 ALTI KISADIR ARTIK ŞU KONULARI AÇMAYIN
-
1.72'yim kısa hissediyorum, kısayım ve bu konu hakkında yapabileceğim bir şey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.8'im kısa hissediyorum. Çevremde bazıları zebellah gibi
-
Eski sevgilim yorum yapsın. Kendisi 180 erkeği kısa bulduğunu söyleyen 165 boyunda bir kız.
-
Yaş kaç -
174 boydayım, kendimi çok kısa görüyorum. Şuan 22 yaşındayım. 5 yıldır boyum hiç uzamadı, hep yerinde saydı. Bu saatten sonra da bir şey olmaz.
-
13 yaşımdayım boyum 135, arkadaşlarım sürekli yüzük sendemi la diyip dalga geçiyor. umarım bende birgün 155 i geçerim.
-
Yeni nesil fasülye gibi maşallah kızlar bile 1.75, 1.70 erkek kısa tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kısa dostum artık yeni nesilde 180 ve aşağısı kısa. Ben 175 im kısa hissediyorum |
penisi küçük olan aslan açığını kükremesi ile kapatırmış |
1.95 ALTI KISADIR ARTIK ŞU KONULARI AÇMAYIN |
baya kısadır usta. denildiği gibi bu 95 sonrası nesil yediğinden içtiğinden midir uruk-hai gibiler.
bir de şu topuğu 6-8cm yüksek valencia mıdır villareal midir ayakkabı modelleri trend olunca iyice uzadılar. |
Benzer içerikler
- direksiyon sınavından kalmak
- silikon lekesi nasıl çıkar
- burundan kan kokusu gelmesi nedenleri
- 15 cent kaç tl
- hidrolik yağı diş ağrısını keser mi
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X