Şimdi Ara

1.70 boy çok mu kısa ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkolan

Kısa görüyorlar hocam boyu 1.68-1.72 olan kızlar

Doğru, onlar 1.82+ boy isterler erkekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 15 Aralık 2020; 22:33:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

170 kısa sayılır

Kendini kandırma @mrslimshady

Ben de 170 im, sokakta kısa kalıyorum. Olsa olsa çökmüş yaşlılar yanında uzun kalırsın. Genç nesil cidden uzun.

170 adam kalın şişme mont vs giyindiğinde 165 Lik görünüyor

kaç boy lazım en az

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

kaç boy lazım en az

Alıntıları Göster

1.77 olmak gerek hocam minimum. tip asiri iyiyse biraz alti kurtarabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyMonday

1.77 olmak gerek hocam minimum. tip asiri iyiyse biraz alti kurtarabilir.

Alıntıları Göster

mantıklı

• 176 ım ben de kısayım yeni nesil 180 185 üstü
  • Kısa değil, uzunun da önemi yok.Sürü halinde tek düze bir şeyi güdülüyorlar.Kızların ne istediğine göre yaşayacak, ona göre kasacaksak ölelim.Sağlıklı isen takma bunları.Fiziğine takıntılı gelecek kıza hiç selam verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: apolyonn

176 ım ben de kısayım yeni nesil 180 185 üstü

kaç lazım en az

• Çok uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

170 falansındır muhtemelen

herkes yanlış ölçüyor

Alıntıları Göster

Kesinlikle bu çok tuhaf bi gerçeklik. İnsanlar boylarını gerçeğinden yaklaşık 5 cm fazla olarak biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Kesinlikle bu çok tuhaf bi gerçeklik. İnsanlar boylarını gerçeğinden yaklaşık 5 cm fazla olarak biliyor

Alıntıları Göster

aynen erkeklerde böyle kesinlikle

benim 175 arkadaşım var 180'im diyor.. boylarımız neredeyse aynı : D

• Ben 176'yim, kisayim. Ozellikle de Almanya'da yasadigim icin kisalik daha on plana cikiyor. Burada erkek boy ortalamasi 179.

Ancak sevgili/fuckbuddy acisindan hic sikinti yasamiyorum. Hem kadinlarla hem erkeklerle takildigim icin sunu soyleyebilirim, escinsel iliskilerde boyun hic onemi yok. Erkekler her yola geliyor :D Kizlarda boy takintisi var daha cok. Kendilerini korunmasi gereken bir mal olarak gordukleri icin, icgudusel bir mallik var yani :)

• Boyun degil pipin, pipin degil aklin, aklin degilse cüzdanin uzundur. Kendine verilenlerden en iyisini yapmaya çalış

• Doğu Asya'yı kaide olarak alırsak 1.70 uzundur bile denilebilir.

• Kısa. 1.72 olarak söylüyorum, eldeki malzeme bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nature vs. Nurture -- 15 Aralık 2020; 23:6:48 >
  • 173 değilmiydin sen :) hangi ara 15 cm uzadın :)
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    O boyla şişme mont giyenlere tekne bağlamak istiyorum çok komik duruyorlar :)
  • Vallahi bugüne kadar hep kısaydım liseye başladım 155 falandım şuan 25 yaşındayım 170 boyum var ortalama bi tipim var zayıfım 55 kiloyum ben bunların hiçbirini sorun etmiyorum hayatımın hiçbi kısmında da sorun yaşamadım ne çalıştığım işlerde ne sevgili konusunda sıkıntı yaşamadım. Tabii gidip 175-180 at gibi kıza da yazılmadım. 170 türkiyede standart bi boy bence ha bende 185-190 erkek görünce keşke şöyle uzun olsaydım diyorum bi sefer bakımlı olması bile yetiyor bu boyda ki tiplerin karizmatik duruyor. Ama 170 bence ortalama bi boy birde bu yeni nesil airmax ayakkabılar kışında kalın botlar 2-3 cm daha uzun gösteriyor miss ben hiç boydan yana dediğim gibi sorun yaşamadım ki sende yaşamazsın atıyorum asker polis olmak istesen boy şartı 168 erkekte e onu da kurtarıyorsun daha takılıcak bişey yok. 170 ne uzundur ne kısadır bence ideal bi boy özellikle ülkemiz standartlarında.
  • Elin ayağın tutuyorsa, fiziksel engelin yoksa sorun yoktur.

• Yaş 28 boyum 1.75 ama 1.70 artık kısa bence. ben bile boyum kısa diye triplere girmeye başladım. yeni nesil genelde 1.80 den aşağı değil :dd

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.