1.70 boy çok mu kısa ? (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1.75 yaziyor wikipediada
F1 pilotlarida genelde 1.70-75 arsi olan var ama nerede olduguna bagli bence asya ulkelerinde normal bir boy ama hollandaya filan gidersen cuce kalirsin o boyle yani nerede olduguna bagli
-
konu sahibini üzmek istemem ama ben 1.83ken bile kısa hissediyorum
-
sende boy kompleksi var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: IrrepertuXsende boy kompleksi var.
yok kendimi darlayacak kadar değil. boy konusu açılsa "1.83 gayet uzun bence ya" falan dendiği için rahatım aslında, ama arada 1.90 adam görünce bi de bazen çok denk geliyo kısa hissediyorum işte. kafaya takacak düzeyde değil onu demeye çalıştım
-
yukarıda yazmıştım 188+ olan kişi, insanların %95 inden uzundur. şahsen ben bu güne kadar gerçek 188+ insana çok az rastladım
-
stiletto kullanmalısın :)
neon olanından bende aldım işler arttı :))
-
Sen niye bana sardın ki kızlar diyor bana bunu kısasın diyor 1.85+ boy istiyorlar bazen onları sinirlendirip boylariyla dalga falan geçiyorum geneli suratıma vuruyor fiziğimde neyi beğenmiyorsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de lisede üzülürdüm boyumun kısa oluşuna. Çünkü o yaşlarda boyunun kısalığını uzunluğunu kendin için değil de, kızlar için düşünüyorsun. Lise 1'de bile kirli sakalı olan ergen irilerinin yanında çocuk gibi kalıyorsun. Üzülme değerli arkadaşım. Boyunu kendi yaşamın için düşün. Boy senin boyun. 1.70 olmak çok ergonomiktir. Vücudunu düzene kolayca sokabilirsin. Hafifsindir. Çeviksindir. Boy sorunu çok büyük problemse senin için 1.68-1.70 boylarında kız bulsan ona göre uzunsun mesela. O yüzden sıkma canını. Sen hayatına odaklan. Paran olduğu sürece boyunun önemi olmaz.
-
yok 170
-
suc bende boylelerine gel cevap yaz iste hehe 1.70 ben sana inaniyorum zaten wikipedia kimki sen kesin adamin yanina gidip olcmussundur boyunu dogru
bosa cevap verme engelledim
123iqtest.com buraya bi ugra istersen suphelerim var senin icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PizzaMuffin -- 16 Aralık 2020; 21:27:4 > -
-
Kisa -
Birader şaka mısın çıplak göz 10 cmyi nasıl ayırt edemiyor?
-
Normal bence.
-
Zaten erkeklerin boy ortalaması 1.75 falandır
-
Forumun ezikleri gene boya takmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X