Şimdi Ara

1.70 boy çok mu kısa ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

eğer 165 isen insanların %5 inden

eğer 167 isen insanların %10 undan

eğer 172 isen insanların %25 inden

eğer 177 isen insanların %50 sinden

eğer 182 isen insanların %75 inden

eğer 186 isen insanların %90 ından

eğer 188 isen insanların %95 inden uzunsun demektir. ki bu veriler çok bile. çünkü ülkelerin boy ortalaması genelde uzun gösterilmek istenir.

misal ben e okula baktığımda beni o zamana göre 5cm uzun göstermişler. kontrol ettim ve diğer arkadaşlarımıda aynı şekilde uzun göstermişlerdi.hatta yetmemiş ölçüm yapmadıkları halde sene sonu 1cm daha eklemişlerdi.

eğer boy ortalaması bu gibi verilerle yapılıyorsa doğruluğu olmaz.

tabii bunun dışında 165 ile 188 arasında bir erkek karışı(ortalama 23-24cm) kadar fark dışında bir fark yok. yani boyu kafanıza takmayın. boy da bir fiziksel özellik sonuçta. eğer bir insanın beyninde sorun yoksa boyunuz ile sizi yargılamaz. böyle birileri varsa da zaten uzak durun onlardan. ve son olarak bu kadar konu açıp kendinizi küçük düşürüp, uzun vasıflı insanları yüceltmeyin. boy kompleksi sorunlu bir durumdur sadece siz değil 190-200cm olup boy kompleksi olanda var. yani boy kafanıza taktığınız oranda sizi rahatsız eder. boyu genlere falanda bağlamayın. oldumu olur olmadımı olmaz (misal bill gates(176cm) babası(201cm)).

• 1.75 yaziyor wikipediada

F1 pilotlarida genelde 1.70-75 arsi olan var ama nerede olduguna bagli bence asya ulkelerinde normal bir boy ama hollandaya filan gidersen cuce kalirsin o boyle yani nerede olduguna bagli

• konu sahibini üzmek istemem ama ben 1.83ken bile kısa hissediyorum

• Drummer07 kullanıcısına yanıt

sende boy kompleksi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: IrrepertuX

sende boy kompleksi var.

yok kendimi darlayacak kadar değil. boy konusu açılsa "1.83 gayet uzun bence ya" falan dendiği için rahatım aslında, ama arada 1.90 adam görünce bi de bazen çok denk geliyo kısa hissediyorum işte. kafaya takacak düzeyde değil onu demeye çalıştım

• Drummer07 kullanıcısına yanıt

yukarıda yazmıştım 188+ olan kişi, insanların %95 inden uzundur. şahsen ben bu güne kadar gerçek 188+ insana çok az rastladım

• stiletto kullanmalısın :)

neon olanından bende aldım işler arttı :))

• Sen niye bana sardın ki kızlar diyor bana bunu kısasın diyor 1.85+ boy istiyorlar bazen onları sinirlendirip boylariyla dalga falan geçiyorum geneli suratıma vuruyor fiziğimde neyi beğenmiyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de lisede üzülürdüm boyumun kısa oluşuna. Çünkü o yaşlarda boyunun kısalığını uzunluğunu kendin için değil de, kızlar için düşünüyorsun. Lise 1'de bile kirli sakalı olan ergen irilerinin yanında çocuk gibi kalıyorsun. Üzülme değerli arkadaşım. Boyunu kendi yaşamın için düşün. Boy senin boyun. 1.70 olmak çok ergonomiktir. Vücudunu düzene kolayca sokabilirsin. Hafifsindir. Çeviksindir. Boy sorunu çok büyük problemse senin için 1.68-1.70 boylarında kız bulsan ona göre uzunsun mesela. O yüzden sıkma canını. Sen hayatına odaklan. Paran olduğu sürece boyunun önemi olmaz.

• PizzaMuffin P kullanıcısına yanıt

yok 170

• suc bende boylelerine gel cevap yaz iste hehe 1.70 ben sana inaniyorum zaten wikipedia kimki sen kesin adamin yanina gidip olcmussundur boyunu dogru

bosa cevap verme engelledim

123iqtest.com buraya bi ugra istersen suphelerim var senin icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PizzaMuffin -- 16 Aralık 2020; 21:27:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IrrepertuX

eğer 165 isen insanların %5 inden

eğer 167 isen insanların %10 undan

eğer 172 isen insanların %25 inden

eğer 177 isen insanların %50 sinden

eğer 182 isen insanların %75 inden

eğer 186 isen insanların %90 ından

eğer 188 isen insanların %95 inden uzunsun demektir. ki bu veriler çok bile. çünkü ülkelerin boy ortalaması genelde uzun gösterilmek istenir.

misal ben e okula baktığımda beni o zamana göre 5cm uzun göstermişler. kontrol ettim ve diğer arkadaşlarımıda aynı şekilde uzun göstermişlerdi.hatta yetmemiş ölçüm yapmadıkları halde sene sonu 1cm daha eklemişlerdi.

eğer boy ortalaması bu gibi verilerle yapılıyorsa doğruluğu olmaz.

tabii bunun dışında 165 ile 188 arasında bir erkek karışı(ortalama 23-24cm) kadar fark dışında bir fark yok. yani boyu kafanıza takmayın. boy da bir fiziksel özellik sonuçta. eğer bir insanın beyninde sorun yoksa boyunuz ile sizi yargılamaz. böyle birileri varsa da zaten uzak durun onlardan. ve son olarak bu kadar konu açıp kendinizi küçük düşürüp, uzun vasıflı insanları yüceltmeyin. boy kompleksi sorunlu bir durumdur sadece siz değil 190-200cm olup boy kompleksi olanda var. yani boy kafanıza taktığınız oranda sizi rahatsız eder. boyu genlere falanda bağlamayın. oldumu olur olmadımı olmaz (misal bill gates(176cm) babası(201cm)).

Şu konuda çok haklısınız boy farkı o kadar göze atan bir şey değil. 1.70 biri 1.90 biri ile yan yana gelirse elbette fark çok net gözükür ama 1.78 olan adam niye 1.80 değilim demesin. 5 cm o kadar göze batan bir şey değil. Anca yan yana geleceksin işte kendinden çok uzun yada çok kısa biriyle. O yüzden 1.75-1.85 arası her türlü iş yapar Türkiye'de. Aşağısında biraz göze batmaya başlayabilir yeni neslin uzunluğu düşünülürse. Ben mesela 1.80-1.81 falanım ortalamanın biraz üstünde bir boy ama boyumla ilgili biri bir şey derken 'uzunsun' kelimesi kullanılıyor. Aslında değilim. 1.90 olsam uzunum derdim. Ama işte 10 cm'i çıplak göz ayırt etmekte zorlanıyor. Ayakkabıyla 1.83 falan oluyorumdur belki o da gayet uzun görünüyor işte herkese. Saç modelimden dolayı da 2-3 cm alıyorum. Dışardan görünen 1.85 falan herhalde. Ama ölçülsem 1.81'i asla geçmem çıplak ayakla.

• Kisa
  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt

Birader şaka mısın çıplak göz 10 cmyi nasıl ayırt edemiyor?

• Normal bence.

• Zaten erkeklerin boy ortalaması 1.75 falandır

• Forumun ezikleri gene boya takmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.