İstatistik 2 bilen istanbul içi arkadaş varmıdır
İstatistik 2 vize sınavım varda yardımcı olabilecek arkadaş varmı ücretini de veririm İstanbul içi elden
İstatistik 2 bilen istanbul içi arkadaş Ücretini vericem
Arkadaşlar üniversitede istatistik 2 sınavı varda sınıftaki arkadaşlar kopyayla çanı 55 yapmış. Mecbur geçmem lazım riske atmicam. Ücreti mukabelinde yardımcı olacak varmı? İstanbul içi
İktisattan İşletmeye Geçmek Üniversite 2.sınıf
Beyler 2.sınıf yeni bitti. Myp puanıyla İşletme ye geçmeyi düşünüyorum. Sebebi şu ekonomi derslerine ilgim yok ve kendimi zorlamak yerine İşletme bitirip hukuk muhasebe üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Dokuz Eylül Üniversitesindeyim öğrenci işleriyle konuştum durumu açıkladım. Geçebiliyormuşum puanım yettiği için 2018 e göre. Sizce geçmek mantıklı mı?
Aynı okul aynı fakülte
Bu arada 2.sınıftan bazı dersler benzer olduğu için toplam 6 ders fark oluyor onları da alttan alıp veririm diye düşünüyorum
Üniversite 2.Sınıf dersleri bitti ama 3. Sınıf gözüküyorum
Evet arkadaşlar şimdi ben ilk yıl 2.dönem kayıt yapmadım. Yks girdim tutmayınca bölüme devam ettim. 2 yıl bütün dersleri verdim. Şimdi baktım 3 gözüküyomuşum. Şimdi 3.sınıf dersleri alıcam ama 4.sınıf gözüküyor olucam transcript te. Bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba? 3 e düşürmenin yani
Başlıkta belirttiğim gibi aylık 4 e yakın para alırmışım öyle söyledi dominosun müdürü. Ben şimdi üniversite okuyorum o yüzden 2 ay yapıp eylülde bırakıcam. Sizce 2 ay yapılır mı?
Girme sebebim a2 ehliyetim var ama motor alamadım bütçem olmadığı için hem motor sürerim hemde maaşı iyi diye düşündüm.
Akşam hava 21 de kararıyor. 1 saat zor olurmu karanlıkta adres acaba?
Sorularım bunlar genel olarak sizce işe gieilirmi?
İddaayı bıraktım Rahatlama Geldi ama zamanım boş
|
Silinsin
|
İddaa bağımlılığından kurtulamadım
|
Üniversite 1.Sınıfta derslere gitmedim 2.Sınıfa Geçirmişler
|
Babamın cebinden para çaldım anlamışmıdır?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 233
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.795 (Bu ay: 169)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı