Başlıkta belirttiğim gibi aylık 4 e yakın para alırmışım öyle söyledi dominosun müdürü. Ben şimdi üniversite okuyorum o yüzden 2 ay yapıp eylülde bırakıcam. Sizce 2 ay yapılır mı? Girme sebebim a2 ehliyetim var ama motor alamadım bütçem olmadığı için hem motor sürerim hemde maaşı iyi diye düşündüm. Akşam hava 21 de kararıyor. 1 saat zor olurmu karanlıkta adres acaba? Sorularım bunlar genel olarak sizce işe gieilirmi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Domino's 14 - 22 arası 3500 maaş 0.50 kuruş prim işe girilirmi
-
-
Yapılır 2 ay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaş iyi ben baristalık yaparken tuvalet de temizledim asgari aldım
2 aylık gireceksen yapılır
-
bahşiş ve primle hemen hemen 4000 liraya yakın para geçer eline, kısa süreliğine yapılacaksa iyi kabul edilebilir, uzun süreli yapılacaksa iyi değil çünkü motor sahibi olup getir gibi firmalarda çalışırsan 2-3 katını kazanma şansın var tabii daha uzun süreli çalışmak gerekiyor, velhasıl geçici bir süreliğine yapılacak part-time bir iş olarak değerlendirirsen mantıklı olduğunu görürsün.
-
Sürüş yeteneklerine güveniyorsan ve dikkatli bir sürücüysen olur ancak. Türkiye'de kuryelik en çok öldüren meslek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akmina34bahşiş ve primle hemen hemen 4000 liraya yakın para geçer eline, kısa süreliğine yapılacaksa iyi kabul edilebilir, uzun süreli yapılacaksa iyi değil çünkü motor sahibi olup getir gibi firmalarda çalışırsan 2-3 katını kazanma şansın var tabii daha uzun süreli çalışmak gerekiyor, velhasıl geçici bir süreliğine yapılacak part-time bir iş olarak değerlendirirsen mantıklı olduğunu görürsün.
12 bin tl kim kazanıyor yav motorla
-
Getir"de kazananlar var tabii ki herkes kazanamıyor bu dediğim 12-14 saat yoğun siparişle çalışan için geçerli ama 7-8 bin lira kazanan çok motorlu kurye var, biraz araştırma yaparsan kazandıklarını öğrenebilirsin, e-ticaretin büyüme hızı motorlu kurye arz hızından çok daha fazla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akmina34Getir"de kazananlar var tabii ki herkes kazanamıyor bu dediğim 12-14 saat yoğun siparişle çalışan için geçerli ama 7-8 bin lira kazanan çok motorlu kurye var, biraz araştırma yaparsan kazandıklarını öğrenebilirsin, e-ticaretin büyüme hızı motorlu kurye arz hızından çok daha fazla.
Hocam siz bu konularda nasıl bu kadar bilgili oldunuz
-
Kaçırma
Balıklama atla
Böyle şeyleri araştırmayı seviyorum nedense ?
-
Benim annem çalışmıştı bedava pizza veriyorlardı ama aşırı yorucuydu 3500 iyiymiş 2300 alıyordu
-
Mantıklı olabilir
Benim arkadaş dönercide günlük 160 alıyor yevmiye.
Gir hepsiexpress getir vs...6K ya yakın maaş alırsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X