Semrush + Ahrefs + Canva Sadece 35 TL
5 kişiye özel!
🚀Kampanyamız 5 Kişi İle Sınırlıdır 🚀
🚀 İlk 5 Kişiye 35 TL 🚀
🏆 Hizmetimiz memnuniyet garantilidir! 🏆
Satış İçeriği
Ahrefs
30 Gün Boyunca Kullanabilirsiniz.
Web üzerinden giriş sağlayabilirsiniz.
SEMRUSH GURU
14 Gün Boyunca Tüm Özellikleri Kullanabilirsiniz.
Plan En Üst Plan olan "GURU" Planıdır.
Canva Pro & Duolingo
Sınırsız Bir Şekilde Kullanabilrsiniz.
Mailinize Tanımlanır.
Tüm Pro Özelliklere Erişim Sağlayabilirsiniz.
Whatsapp: wa.me/+905513897223
Seneye üni sınavım var. Tavsiye verebilirmisiniz?
Merhaba, seneye ben de üniversite sınavına hazırlanacağım. Biliyorum çok yorucu geçicek bu yolda bana verilecek tavsiyelerin çok önemli olacağını düşünüyorum. Önümde bir yaz var ve koca bir 12. Sınıf olacak ne yapmamı önerirsiniz. Mesela yaz tatilinde tyt bitirmeyi düşündüm. Vereceğiniz her tavsiye benim için çok önemli uzun uzana yazabilirsiniz hepsini okurum teşekkürler. :)
WiFi ile instagram'a giremiyorum YARDIM!!
Herkese merhaba, başlıktan da anlayacağınız üzere komşu ile internete ortak olduk lakin internet ile instagram facebook giremiyorum. İnternetten araştırdım pek sonuç bulamadım umarım aramızda bu konuya çözüm verecek birileri vardır. Bu arada WiFi güçlendirici kullanıyorum onunla alakalı değil normal direk modeme bağlandığımızda da giremiyorum. Wifi güçlendirici ile statik vs ayarlanıyor haberiniz olsun. Her yardım için bu ramazan günü Allah razı olsun.
Evlenecek kişi bulamamaktan korkmak(TikTok sağolsun)
Arkadaşlar merhaba, henüz gencim evlenme gibi niyetim yok ama ileride bir gün evleneceğim geliyor aklıma.
Ülkenin %93 si TikTok kullanıyor. Ben hayatımda bir kez bile tiktok indirmedim kullanmadım. TikTok toplum ahlakını bozan gereksiz bir uygulama ancak çoğu gençler orada ahlaksız değişik utanç verici şeyler yapıyorlar. %93 büyük bir kısım TikTokda öyle rezil videolar çekenler yarın bir gün evlenecek. Biz tiktok indirmeyen ahlaklı güzel niyetli evlenecek kızı nerden bulacağız. Valla Allah kolaylık versin bize.
The Long Dark'da PS4 CD sini uyguna nerde bulabılırım acill
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 112
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.615 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic