Merhaba, seneye ben de üniversite sınavına hazırlanacağım. Biliyorum çok yorucu geçicek bu yolda bana verilecek tavsiyelerin çok önemli olacağını düşünüyorum. Önümde bir yaz var ve koca bir 12. Sınıf olacak ne yapmamı önerirsiniz. Mesela yaz tatilinde tyt bitirmeyi düşündüm. Vereceğiniz her tavsiye benim için çok önemli uzun uzana yazabilirsiniz hepsini okurum teşekkürler. :) |
Seneye üni sınavım var. Tavsiye verebilirmisiniz?
-
-
Tyt-ayt bölümü var orda konu aç
-
Yaz, kış, tatil, bayram demeden bütün boş zamanlarında "hayvan" gibi ders bak. Gezip eğlensen de 1 yıl geçicek ve ciddi bir iş yapmamış olucan. bari bir işe yarayarak boş geçsin.
-
12yi bitirmeme ramak kaldı ufacık bişi kaldı sana tavsiyem tek kelime M A T E M A T İ K bu ders olmadan istersen ağzınla kuş tut olmuyor bu matematik denen lanet ders olmadan istersen uçma yeteneğin olsun olmuyor olmuyorrrrr adamlar illa matematik istiyor %80 çalışma süreni ve emeğini matematiğe ver geri kalanını Türkçeye ver tamam dersleri çok iyi dinle dersleri dinlerken sanki hoca ders değilde bildiği bir şey anlatıyormuş yani muhabbet ediyormuş gibi düşün beynini kandır her gün ne işlettirdiyse öğretmenin tekrar et atıyorum Türk dili edebiyatında şu şu roman şuna aittir dedi deftere yazdırdı eve gittiğinde tekrar göz geçir tüm derslerde bunu yap test çöz ne kadar çzöüyorsan fark etmez sayısı sıkıldığında bırakırsın testte yanlış yaptığın soruyu anlamadan sakın geçme gerekirse öğretmenlere gerekirse internet ortamından sor
-
Tyt’ye tam olarak nasıl başlayacağım hakkında bir fikrim yok bir program var mı acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MAFlATyt’ye tam olarak nasıl başlayacağım hakkında bir fikrim yok bir program var mı acaba?
Kitap alıcaksan Tyt yazmasına dikkat edersin nereden başlarsan başla fark etmez yani bu benim düşüncem belki başkası farklı şeyler önerir ama bence önemi yok Matematik ve Türk dili edebiyatı öğretmenine sorarsın sizce ne yapmalıyım diye videolar izleyebilirsin Tyt Türkçe Matematik online Tyt Türkçe Matematik testleri çözebilirsin Türk dili ve edebiyatı sınavlarında paragraf ağırlıklı olarak çıkıyor paragraf soruları çözebilirsin paragrafta baya geliştikten sonra dil bilgisine atlarsın Matematik konusunda hiç öneri veremem çünkü çöpüm ama arkadaşlarım "Matematiğim aşırı kötü ama problem soruları çözmeyi öğrendim birazcık bile olsa doğru yapabiliyorum." demişti belki sen de öğrenmeyi deneyebilirsin problem sorusu bazen çıkıyormuş şimdiden başarılar dilerim umarım her şey istediğin gibi olur
-
Hocam. Elinden geleni yap ama asla mükemmelliyetçi olma. "Yani of geç kaldım yetiştiremeyeceğim çok az konu çalışabildim sal gitsin" kafasında asla olma. Kendini başkalarıyla kıyaslama bu sana zarar verir. Sen sadece çalış.
Çalışırsan hakettiğini alırsın. 2+2=4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Mayıs 2021; 0:36:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X