iPhone 11 Spigen Ultra Hybrid S
Arkadaşlar selamlar, bu kılıfı kullananınız var mı aranızda? Telefonu çok kaba göstermeyecek, kaliteli ve uzun ömürlüdür diyerekten aldığım ancak lanet edişimin 1. haftasındayım. 2 dakikalık kullanımda parmaklarda bıraktığı ter mi desem, telefonun arkasında çıkmak bilmeyen parmak izleri mi desem bilemiyorum. İlk kez Spigen' in bir ürününü sevemedim galiba. İade edip başka bir şey almayı düşünüyorum, malum Apple' in kendi kılıfı deli fiyatlara sahip olduğundan ne alacağımı bilemiyorum. Önerilere açığım, daha önce Spigen' den başka marka kullanmazdım lakin bu ürün hiç mi hiç benlik değil. UAG' a baktım ancak iPhone 11 için stokları kalmamış ne zaman geleceğini söylemiyorlar. İade süresini geçirmeden değişim işini halletmek istiyorum.
iPhone 11 LTE Yok
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce Huawei Mate 20 Lite kullanırken Vodafone hattım 4,5G (LTE) gayet stabil bir şekilde çalışıyordu gayet de hızlıydı. Bugün iPhone 11 aldım, telefonun "Hücresel Veri" kısmında sadece 4G / 3G var. App Store' dan bir şey indireceğim zaman farkettim, o kadar yavaş ki 30 dakikalık yolda indiremedim. Eve geldiğimde Turkcell hatta sahip iş numaramı iPhone' a taktığımda "Hücresel Veri" kısmında LTE gözüküyordu. Hızlı bir şekilde de çalışıyordu, Vodafone' un altyapısı mı yetmiyor anlamadım? Çokta kalabalık bir yerde değilim üstelik. Zaten bir süredir fazla para ödüyordum Vodafone' a Turkcell' e direkt numara taşırsam baya karlı çıkacağım gibi. Sizce doğru bir karar mı?
Almanya Kargo Gönderimi Son Aşama
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 9.315 (Bu ay: 238)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar