Şimdi Ara

Almanya Kargo Gönderimi Son Aşama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kız arkadaşım Almanya'da kendisine 2 kiloyu geçmeyen bir kargo gönderdim. 02.01.2020 tarihinde Almanya'ya ulaştı. 7'sinde ana gümrük merkezine ulaştı ve 13.01.2020 itibariyle;
    Send item to domestic location (Inb)
    14.01.2020;
    Receive item at delivery office (Inb)
    Receive item at collection point for pick-up (Inb)

Şuan bu durumda. Anladığım kadarıyla evine gönderilmeyecek. Kendisinin alması gerekiyor. Doğru mudur?

DHL'in takip sitesinde;
    Orjinalden çeviri;

Sevkiyat, alıcıdan sorumlu gümrük idaresine teslim edilir. Alıcı, bir sevkıyatın alındığına dair bildirim mektubunu aldıktan sonra sevkıyatı gümrükten tahsil edebilir. Ayrıntılı bilgi:www.zoll.de Arama terimi: posta gümrüklemesi

Kız arkadaşıma sorduğumda Zoll'ün bir nevi gümrük karakolu tipi bir yer olduğunu söyledi. Yasaklı mallar ya da eksi bilgi/fatura içen malların gönderildiği bir yermiş. Elle almak mümkünmüş herhalde. 1 saat kadar uzağım dedi. Türkiye'den arayamadığımı söyledim ve teyit amaçlı aramasını istedim. Eğer ordaysa gidip alabilir mi tipinden.

Var mıdır bu aşamada bir tecrübe yaşayan. İlk tecrübem. Soruları mazur görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazrogalx06 -- 14 Ocak 2020; 10:27:15 >

• Edit: DHL'in takip sisteminde dün bilgileri görebilirken bugün "böyle bir takip numarası yok" hatası almaya başladım. PTT'nin E-devlet sayfası zaten kargo Türkiye'den çıktıktan sonra güncellemeyi kesti. Şuan baya kör bir şekilde takip etmekteyim.
  • kazrogalx06 K kullanıcısına yanıt
    Valla hiç bilmiyorum bu konuları ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip bakması gerek sanırım. Fazla bekletirse geri döner yalnız, o yüzden en kısa zamanda gitsin. İçinde fatura yoksa muhtemelen sana geri gelir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngiltere'den gelen kargo
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.