kyk kredi borcu
Merhaba üzerime 15 bin tl kyk borcu var. üniden kaydımı sildireceğim bu sene sınava hazırlanıyorum.ödemeler 2022 de başlayacak aylık 500 tl vb taksitler ile şimdi sormakistediğim soru şu üniversiteye kayıt olurken bir sorun yaşar mıyım ? yani üzerinize kayıtlı borç var diye beni üniversiteye kayıt etmemezlik yaparlar mı ? ben okurken 500-600 gibi ödemelerle 2022 haziran ayında ödemeye başlayacağım
Merhaba ben AÖF 2.üniversiteye kaydolacağım. Şuan da örgün öğretine kayıtlıyım. Ama aynı zaman da Yks ye hazırlanıyorum. AÖF sınavsız 2. Üniversiteye kaydolsam. Seneye Yks ye gireceğim ya obp puanım kırılır mı ?
|
2.üni Kyk
|
Kyk kredisi -2.üniversite
|
Kyk-kredisi 2.üniversite
Merhaba ben üniden kaydımı sildireceğim sınava tekrar hazırlanacağım Kyk borcu var 2 sene sonra başlayacağım ödemeye üniversiteye sınavı kazanıp seneye kayıt olabilir miyim ?
Kyk-kredisi 2.üniversite
Merhaba ben üniden kaydımı sildireceğim sınava tekrar hazırlanacağım Kyk borcu var 2 sene sonra başlayacağım ödemeye üniversiteye sınavı kazanıp seneye kayıt olabilir miyim ?
yani üzerime borç kayıtlı ilken Yks ye girip kazanıp okuyabilir miyim ? Gerekirse okurken çalışırım
|
Beykent üniversitesi yardım
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.754 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar