Şimdi Ara

Raunt-Doping hafıza-Hocalara Geldik vb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sınava evde hazırlanacağım. Matematik için kaf serisi aldım. Soru çözümleri için kunduz uygulamasına abone olacağım. Bunun yanında diğer derslerim için bir Online platform arayışına girdim hedefim Galatasaray hukuk. Doping hafıza ismi çok duyulmuş bir platform çok kullanıcısı ve önereni var ama sevmediğim yanı şu yazılı bir kaynak vermiyor Buda bana pek mantıklı gelmedi açıkçası. Diğer tarafta Raunt var raunt- palme -limit yayınlarının kaynakları gönderiliyor en azından kısa bir sürede olsa bana kaynak aldırmaz. 3-4 aydan sonra kaynak alırım. Diğer bir platform ise hocalara geldik. Yani bu 3 ü arasında kararsızım ek kaynaklar tabiki alacağım 3-4-5 olsun apptemi vb olsun karakök olsun. Benim gibi hedefi yüksek birisi için hangi platformu önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tek bir yerine parça parça tamamlayabilirsiniz hali hazırda matematiği kaftan almışsınız tyt Türkçe ve Ayt edebiyat için Önder hocayı izlersiniz diğer yerleride benim hocamdan tamamlayabilirsiniz (video ders notları ile) böyle hem daha ucuz olur hemde kaliteli olur zannımca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rauntu önermem kitaplar o kadar iyi değil bildiğim kadarıyla doping edebiyatta belki işe yarar onun dışında lüzumu yok bence
    hg fena değil ama illa set halinde belli bir firmadan götürmene gerek yok yerinde olsam tek tek alırım farklı farklı yayınevlerinden youtube'dan dersi dinlerim mesela kadir gümüş dinlerim 345 edebiyat çözerim ramazan hoca dinlerim 3d ayt tarih çözerim gibi gibi ..
  • Nrttn13n kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında benim bu programlardan beklentim şu yönde beni plana sokması ben kendi başıma plan yapamayan bir insanım aslında

• DOPİNG, RAUNT Vs. boş işler olduğunu düşünüyorum. (Bulaşmaya gerek yok)

GS Hukuk hedefleyen birinin öncelikle 11'i adam akıllı bitirip hemen akabinde TYT-AYT'yi dengeli götürmesini sağlaması gerekir.

KAF 1 ve 2 çok sürenizi yemesin. Özellikle KAF 3 Ve 4 cidden bir şeyler katar.

APOTEMİ tüm fasiküllerini alın AYT adına. Geometride orta bir seviyen varsa KENAN KARA- ACİL GEO yap. Acil öncesinde klasik bir geometri sb at.

EDB'da 9-10-11'i sistemli şekilde bir tekrar et ve okullar açılmadan Cumhuriyeti ve LTİ'yi büyük ölçüde bitirmen seni aşırı rahatlatacaktır.

(TAVSİYE KONULARI VS İÇİN LÜTFEN AZ DAHA SABREDİN ARKADAŞLAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 20 Haziran 2020; 13:57:0 >
  • gokhansahin98 G kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim yerlerin video sırasına göre bir program yapıp gidebilirsin ama yinede bir iç disiplin lazım tavsiyem haftalık programlar yap

• Doping'e bulasma

videolarini arkadasim sayesinde izledim. 25-30 araligindayken bir yarari olmadi; genellikle baraj ogrencileri icin gerizekaliya anlatir gibi anlatmaktalar (bi fizkte bazen simulasyon veriyor onlar guzel). Onun fisinda tamamen balon ve cok pahali.

• doping edebiyatta çok iyi gerisi gereksiz
  • Raunt ve dopingi boşver benim hocam ve kampüsü hocalara geldige tercih ederim

• zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Hocam dopinge ısınanamamamın nedenlerinden biride karikatürler ile ne kadar iyi bir eğitim verir ki onu bilmiyorum 🤔

hocam youtubeda ücretsiz videolarını izlemiştim. ve arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla diğer derslerin pek bir esprisi yok. ama edebiyat için özellikle yazar eser çalışmaları çok faydalı oluyor. kafana kazıyor. karikatür, hikaye vs edebiyat için en iyi çalışma yöntemlerinden bence
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Önerilerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim ben tyt fen e ne zaman başlamalıyım peki

• zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim :)

• Raunt ebayla birlesti hocam. Dünyanın en boşuygulaması. Hantal yavaş kanserlik. Bir de buna 2000tl verilmez

• Eba ile birleşti derken

• Up

• kardeşim ben ea'dan mezunum 12de istanbulun en iyi en pahalı dershanelerinden birine gittim mezun senemde gitmedim. Tavsiye istiyorsan eğer, bence dershaneye gitme. Çünkü bi yakandan okul bi yakandan dershane çekerken denemelerinde eksik konu tespit etsen de çalışmaya vakit bulamayabiliyorsun. Ayrıca istediğin dershaneye git tüm hocaları dört dörtlük olmuyo matematikçisi iyi oluyo sosyalcisi fencisi kötü olabiliyo gibi tamamen risk ve boşuna binlerce lira vermene değmez onun yerine git youtube'da bir sürü iyi hoca var onlardsn dinle garantiye al. Zaten çok fazla arkadaşa şahit oldum böyle dershaneye giden ama son aylarda dershane yüzünden ders çalışamadığını düşünüp okula dershaneye gitmeyip kütüphaneden youtube'dan kasıp ea'da en kötü ilk 4k yapan. Zaten kendini kıyaslayacağın arkadaşların ve akıl danışabileceğin hocalar olcak okulda.
    Doping hafızayı geçen sene sınava girmeden 2 ay öncesinden kullanmaya başladım bana sorarsan özellikle edebiyat coğrafya vs için konunun içeriğini çok vermeden dümdüz ezberletme mantığında. Misal Recaizade Araba Sevdası bunu ezberletiyo sana görsel tekniklerle ama sana bunun ilk realist roman olduğu gibi özelliklerden bahsrtmiyor bile.
    Öte yandan bu sene dershaneye de gitmediğimden bana bi çeki düzen versin diye Raunt sistemini aldım. Şu açıdan iyi çalışmaya başladığında çalışmam gereken konular neymiş bugün kaç soru çözmüşüm bugün hangi konudaymışım vb hepsine tek bi yerden dijital olarak ulaşmak iyi ama şunu bil test kitaplarında çokça yanlış var kaç tane geri bildirim gönderdim bilmiyorum hepsinde düzelteceklerine dair cevap aldım tabii ama testlerde çok yanlışlar var hatta konu anlatımlı kitaplarında bile bazen. Bu reklamlarda bahsettikleri senin konu seviyeni ölçüyor falan sistemi sıkıntılı misal bi konuda seviyen %90 diyelim bi test çözüyosun fullediğin halde %80e falan düşüyor ya da 5y yap %100e çıkabiliyor güvenilmez yani tamamen kafasına göre.Bu seni moral olarak etkiliyo fulledim niye düştü seviye falan diye. Tüm testlerin de cevap anahtarı yok hepsini çözdğkten sonra karekod okutman optik girmen gerekiyor bu da min 3dk yiyor internet de harcıyor ders çalışırken telefondan uzak duramamana sebep oluyor. Yani hiç para verilecek bi uygulama değil samimi söylüyorum sana.

Yapacağın en iyi şey burda 2021 tayfa için tavsiye başlığı açılır sınavdan sonra bunlara bi göz gezdir, youtube'dan iyi kanalları ele,alacağın kaynakları ele hepsini süzgeçten geçir planını oluştur ve bıkmadan usanmadan o çizdiğin yolda devam et.
    İnşallah bu sene derece yapacak bir eşit ağırlık olduğumu umut ediyoruz zira geçen sene mezuna kalma sebebim tyt'de şaka gibi ama sınıftaki saatin bozuk olması ve benim basketbolcu olduğumdan sınavdan 3 üç gün önce iki ayak bileğimin de ligamentlerini çok çok ağır sakatlamam ve o ağrıyla sınava girmemdi bu sene inşallah böyle bir aksilik olmazsa da derecemi yaparsam kendimi sana daha fazla öneride bulunacak yetkinlikte hissedebilirim ve daha detaylı bi şekilde yardımcı olabilirim.
    Şimdiden serüveninde sana başarı ve sabır diliyorum. Atamızın sesine kulak ver: Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.

• Ebadan raunta beles girebiliyorsun ama 11. Sinifa ya da 12. sinifa giden birinin eba hesabi lazim.

Meb 11 ve 12 ler icin satin aldı rauntun temelini sadece yayin denizi gibi rauntun ortak soru hazirladigi sorulae yok diher her sey birebire ayni

• derece.butnotreally kullanıcısına yanıt
    Önwrilerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.