HDD de indirme yaparken aktarma hızı sabit kalmıyor
Steam dan oyun indirirken görev yöneticisinin performans kısmından takip ediyorum ve hdd diske yazarken yazma hızı yükseliyor 25-30mb/s oluyor 3sn sonra 0 oluyor 3 sn sonra yine 30 oluyor ve bu sürekli böyle çalışıyor. Gece sessizlikte diski dinlediğimde diskten ses kesilince 0mb/s oluyor disk sesi gelince aktarmaya devam ediyor. Diski daha yeni aldım 2 ay falan oluyor. Aynı sorunu yaşadığım için yeni disk almıştım bunda da aynı sorunu yaşıyorum sorun kabloda olabilir mi ama ssd nin kablosuyla değiştiriyorum ssd normal çalışıyor hdd çalışmıyor sizce sebebi nedir yeni hdd arızalı olabilir
mi
SÜREKLİ MAVİ EKRAN ALIYORUM
Oyunlarda özellikle Fortnite de mavi ekran veriyor ddu ile ekran kartı driverini sildim ve tekrar yükledim sorun çözülmedi her mavi ekranda farklı bir hata kodu çıkıyor.
Bide operada netflix veya youtube da birşey izlerken videonun başında ekran siyah oluyo bazen geliyo bazen gelmiyor gelmeyince mecbur reset atıyorum gelince de radeon software bir sürücü zaman aşımına uğradı diye hata veriyo
Sistem özellikleri:
Sapphire Nitro Rx 580 4gb
Ryzen 5 2600
XPG 16gb (8x2) 3000mhz
Asus prime b-450m-k
Power supply High Power Performance gd600w
Bilgisayarım oyundayken kapanıyor
Özellikle Fortnite da oyun oynarken durduk yere pc kapanıyor oyundan kaynaklı olduğunu düşündüm ilk etapda ancak daha sonra başka oyunlarda da olmaya başladı valorant ve cs go'da da kapandı kapandıkdan sonra bazen kendisi tekrar açılıyor ama bazen de siyah ekranda kalıyor ne ses ne görüntü öyle kalıyo power düğmesiyle kapattıktan sonra tekrar açabiliyorum.
Sistem özelliklerim:
Asus B450 prime m-k
ryzen 5 2600
xpg 2x8 3000 mhz ram
saphire rx 580 4 gb
Birde birkaç ay önce gskillin 8 gb 2400 mhz ramı vardı o ramı çıkarıp onun yerine xpg nin iki tane 8 toplamda 16 gb aldık sorunun bunla alakalı olduğunu düşünmüyorum ancak ne olur ne olmaz söyliyim.
Oncelikle herkese merhaba bende lg nin fhd smart televizyonu var ama artik tarayicisi uzerinden youtube ve birkac siteye daha girmemeye basladi lg destegini cekmis televizyonumdan bu yuzden tv box almayi dusunuyorum 500 tl civarinda tarayicida kasmiycak istedigimiz zaman film video izleyebilecegimiz bir tv box istiyorum biraz baktim wechip v10 adli urunu begendim ancak markayla alakali hic bilgim yok kendi sitelerine girsilldigimde ise v10 isimli bir urunleri olmadiginj gordum wechip hakkinda ne düşünüyorsunuz ve hangi tvboxi onerirsiniz onerilerini bekliyorum simdiden tesekkurler
Wechip v10:https://www.gittigidiyor.com/ev-sinema-sistemi/media-player/wechip-v10_spp_784533?id=572705853
Anakartın giriş ve çıkışlarında problem var !?!
|
Turbo Boost yapamıyorum (Acil yardim)
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.132 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware